Emily in Paris outfits
© Netflix
Fashion

Emily in Paris: Πώς να ντυθείς σαν τη Lily Collins;

Ξεχωρίσαμε 8 outfits και βρήκαμε τα brands των ρούχων

Η Lily Collins αποτελεί πηγή έμπνευσης στιλ στην 4η σεζόν του Emily in Paris. Εμείς σου δείχουμε πού θα βρεις τα ρούχα της και πώς θα δημιουργήσεις τα τέλεια outfits

Η τέταρτη σεζόν του Emily in Paris μόλις τελείωσε με την πρωταγωνίστρια Lily Collins να μας χαρίζει μερικές ακόμη fashion στιγμές. Φυσικά μην περιμένετε από την Emily να αρχίσει να φοράει μόνο muted μονοχρωμίες χάρη στo Parisian peer pressure - έχουμε τη Sylvie για αυτό και το εκτελεί άρτια. Άλλωστε τίποτα δεν ορίζει καλύτερα τις δημιουργίες της Marylin Fitoussi, της ενδυματολόγου της δημοφιλούς σειράς του Netflix, από τις γεμάτες χρώμα επιλογές και η γκαρνταρόμπα της Em στην 4η σεζόν δεν διαφέρει. Παρακάτω ξεχωρίσαμε 8 outfits από το part 1 και από το part 2 (προλάβαμε ένα sneak peek) που ταράζουν τα νερά της γαλλικής κομψότητας και βρήκαμε πώς μπορείς να τα δημιουργήσεις κι εσύ.

Emily in Paris: Τα ρούχα της Lily Collins στην τέταρτη σεζόν και πού θα τα βρεις 

Look no 1

Μια από τις πρώτες εμφανίσεις της Emily είναι αυτό το κίτρινο σύνολο, με ένα δερμάτινο μαντό Possery φορεμένο πάνω από μια μπλούζα με φραμπαλά Joli Closet και μια μίνι φούστα από κοτλέ Isabel Marant. Η Emily, που ποτέ δεν αποφεύγει τα αξεσουάρ κρατάει μια τσάντα Silvia Tcherassi. Η κομψή λεπτομέρεια αυτής της εμφάνισης είναι η χρυσή αλυσίδα που κρατάει τα μαλλιά της Emily στη θέση τους. Η μάρκα αξεσουάρ Lelet NY έχει ήδη αποκτήσει το κοινό της.

Τα outfits της Emily  και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 2

Με ένα καλό κοστούμι μπορείς να πας οπουδήποτε. Ενώ προσπαθεί να εντοπίσει την Camille που το έσκασε, η Emily φοράει αυτό το cobalt blue σύνολο με μια τσάντα Pierre Hardy. Επιλέγει μαύρα λουστρίνι δερμάτινα μυτερά μποτάκια Rabanne.

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 3

Η Emily δεν διστάζει ποτέ να φορέσει σορτς στο γραφείο - και πολύ καλά κάνει. Αυτή τη σεζόν παρελαύνει στο πολυτελές γραφείο μάρκετινγκ της με ένα πράσινο δερμάτινο σορτς Manokhi, συνδυασμένο με μια μπλούζα με print σκαραβαίου -θυμίζει γεωμετρικό σχέδιο- από το La DoubleJ. Για μία τέτοια εικόνα, προτίμησε χρυσά κοσμήματα.

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 4

Το αγαπημένο καπέλο Maison Michel της Emily κάνει άλλη μια εμφάνιση στην 4η σεζόν, μαζί με το oversized faux fur παλτό Isabel Marant και τις μπότες Christian Louboutin που φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 5

Σε αυτό το coffee break, η Emily συναντά δύο συναδέλφους της φορώντας ένα μοβ ριγέ Sébline button-up και ένα γιλέκο σχέδιο Miu Miu, αξεσουάρ με ασορτί γραβάτα, διαμαντένιο κλιπ γραβάτας και ασημένια δαχτυλίδια. Το ντύσιμο αποτελεί την τέλεια συμπύκνωση της υψηλής αλλά παιχνιδιάρικης αισθητικής της Emily, συνδυάζοντας την κλασική ραπτική με γεωμετρικά σχήματα και εντυπωσιακά χρώματα. Λέμε ναι σε αυτό το ανδρόγυνο office look.

Παρόμοια προϊόντα για να αναδημιουργήσεις το look: Πουκάμισο, γιλέκο, γραβάτα

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 6

Άλλη μια άξια σχολιασμού εμφάνιση γραφείου της Emily: ένα ροζ πλεκτό μπολερό Jacquemus πάνω από ένα σύνολο Philosophy Di Lorenzo Serafini και μια τσάντα Kate Spade. Όπως είπε πρόσφατα η Fitoussi στο Forbes: «Πολλοί άνθρωποι μου λένε, 'Η Emily δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτά που έχει στη ντουλάπα της'. Και εγώ λέω, 'Φυσικά και όχι, κανείς δεν μπορεί!' Αλλά θέλετε να τη δείτε με φούτερ και τζιν; Κανείς δεν θέλει να το δει αυτό. Είναι για τη φαντασία να βλέπουμε αυτά τα όμορφα αντικείμενα που έχουν δημιουργήσει λαμπροί άνθρωποι». Μη βλέπετε πως πάμε εμείς στη δουλειά.

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix
Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 7

Μια δεύτερη εμφάνιση με γραβάτα. Αυτή τη φορά διακοσμημένη με ασπρόμαυρα λουλούδια, δημιουργώντας μια ευχάριστη σύγκρουση μοτίβων με το καρό πουκάμισο που φοράει η Emily από κάτω. Η Fitoussi τελειοποίησε την εμφάνιση με ένα κατακόκκινο δερμάτινο trenchcoat και μια τσάντα ώμου με γούνινη όψη από την Ozias.

Παρόμοια προϊόντα για να αναδημιουργήσεις το look: παλτό, πουκάμισο, γραβάτα

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Look no 8

Όταν προσπαθεί να προσελκύσει τον Alfie για να δώσουν ένα φιλί απαραίτητο για την καμπάνια της Ami στην 4η σεζόν, η Emily φοράει ένα ριγέ κοστούμι Tara Jarmon με ασορτί καπέλο Παναμά από την Lastelier. Το σακάκι και το παντελόνι Tara Jarmon δεν είναι πλέον διαθέσιμα, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις ξανά τη δική σου (πιο casual) εκδοχή με ένα ριγέ σετ από RHODE και ένα καπέλο Cuyana Ecuador.

Παρόμοια προϊόντα για να αναδημιουργήσεις το look: Σακάκι, παντελόνι, καπέλο

Τα outfits της Emily και πώς να τα δημιουργήσεις
© Netflix

Emily in Paris: Δες το part 2 της τέταρτης σεζόν

EMILY IN PARIS Season 4 Part 2 Official Trailer (2024)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice