10 fashion street εικόνες γεμάτες χρώμα
© Instagram/ @styled.daisy, @carrie.bankstone, @karlita_wendy, @@
Fashion

10 πολύχρωμα outfits βασισμένα σε graphic tees

Θυμόμαστε κάποια εμβληματικά graphic tees και προτείνουμε σύγχρονες street εικόνες

Πολύχρωμα street style looks με tshirts με στάμπα που μας φτιάχνουν τη διάθεση

Είναι αδύνατο να σκεφτεί κανείς τη μόδα του Y2K χωρίς να θυμηθεί τα μπλουζάκια με γραφικά και τα εύστοχα, αυτοαναφορικά σλόγκαν τους. Τα graphic tees έχουν γίνει εμβληματικά στην ιστορία της μόδας, αντιπροσωπεύοντας ένα μοναδικό μείγμα τέχνης και ένδυσης. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1950, αυτά τα ευπροσάρμοστα ρούχα έχουν υποστεί σημαντική εξέλιξη, αντανακλώντας τις αλλαγές στην κοινωνία και τον πολιτισμό κατά τη διάρκεια των δεκαετιών.

Δεν ξεχνάμε τα μπλουζάκια «Dump Him» της Britney Spears και «Stop Being Desperate» της Paris Hilton, τα οποία παραμένουν έως σήμερα μερικές από τις πιο σημαντικές εικόνες της εποχής. Ακόμη, τοπ «Naomi Campbell Hit Me And I Loved It!» που φορούσε το super model το 2005, ή το «A Low Vera» της Julia Roberts το 2002, τα οποία έθιγαν την προσωπική τους ζωή με λίγες μόνο λέξεις. Αυτά τα μπλουζάκια με τα συνθήματα δεν ήταν μόνο ένα μέσο έκφρασης σε εποχές πριν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σε μια εποχή που οι διασημότητες πιο συχνά φαίνονταν παρά ακούγονταν, μπορούσαν να μιλήσουν για τις περιπλοκές της ζωής ενός σταρ.

Εμείς λοιπόν συλλέξαμε κάποιες σύγχρονες street εικόνες βασισμένες σε graphic tees. Τις συνδυάσαμε με χρώμα, γιατί είναι κάτι που δεν μπορεί να λείπει ούτε από τις ζωές μας ούτε από τα outfits μας. Δες το χρώμα σαν καφεΐνη για τα μάτια: μια έκρηξη ζωντάνιας που μας ανεβάζει.

Graphic tees που φτιάχνουν πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα street looks

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice