Androgynous look: 5 τρόποι για να το απογειώσεις
©Instagram/@thombrowne
Fashion

Androgynous look: 5 τρόποι για να το απογειώσεις

Σύγχρονο, sexy και chic, όπως εσύ

Tips για να συνθέσεις το πιο cool και sexy androgynous look 

Είναι το androgynous look το σήμα κατατεθέν της μόδας του «σήμερα»; Δυναμικά και σέξι χαρακτηριστικά των δύο φύλων αναμειγνύονται και το αποτέλεσμα της σύνθεσης είναι πιο σύγχρονο από ποτέ. Ο τέλειος συνδυασμός των δυναμικών θυληκών στοιχείων και η ανδρική «αυστηρότητα» αγκαλιάζουν τα σαγηνευτικά σημεία ένωσης του «ανδρόγυνου» στυλ και σου παραθέτουν τα tips για να υιοθετήσεις τη λατρεμένη τάση.

Λεπτομέρειες με χαρακτήρα
Τα αξεσουάρ είναι η πινελιά που δίνει κατεύθυνση σε κάθε look. Κοσμήματα, καπέλα, γραβάτες μπορούν να δώσουν αμέσως ένα outfit έναν androgynous χαρακτήρα και να αναβαθμίσουν την αισθητική του. 

Androgynous look: 5 τρόποι για να το απογειώσεις
Minas Jewellery

Ρούχα με δυναμική προσωπικότητα
Κοστούμια. Τα must του ανδρόγυνου στυλ. Προτίμησε τα crop γιλέκα, για μια πιο σέξυ προσέγγιση του παραδοσιακού ανδρικού ρούχου και δώσε το fashion στίγμα σου σε κάθε έξοδο.

Androgynous look: 5 τρόποι για να το απογειώσεις
Zara

Sexy κι ανεπιτήδευτο make up look
Δε χρειάζεται κόπο, χρειάζεται τρόπο. Έντονο κραγιόν, πυκνά φρύδια και ελαφριά ενυδατωμένη βάση είναι τα ιδανικά στοιχεία για το πιο κουλ και σαγηνευτικό μακιγιάζ, στο androgynous look.

Κάθε βήμα σου μετράει
Μεγάλη υπόθεση τα παπούτσια. Αυτά αποφασίζουν την τελική στυλιστική κατεύθυνση του outfit. Για αυτό, για το ιδανικό androgynous look, δώσε βάση στη σωστή επιλογή τους.

Extra tip: Για να δώσεις μια πιο sexy προσέγγιση στο look σου, ταίριαξε το ανδρικής λογικής ρούχο σου με ένα παπούτσι που να έχει λεπτό τακούνι, σε ό, τι ύψος προτιμάς. 

Άρωμα-ανατροπή στα στερεότυπα του φύλου
Last but not least, το άρωμά σου είναι αυτό που αφήνει πίσω σου το χαρακτηριστικό αποτύπωμα της προσωπικότητάς σου. Τα unisex αρώματα αψηφούν τις παραδοσιακές κατηγοριοποιήσεις των αρωμάτων σε "ανδρικά" και "γυναικεία" εστιάζοντας στη δύναμη μιας ευέλικτης και μοναδικής προσωπικότητας. Έτσι, τα αρώματα αυτού του είδους αντικατοπτρίζουν μια σύγχρονη και πιο συμπεριληπτική προσέγγιση στη βιομηχανία της αρωματοποιίας, υποστηρίζοντας την ιδέα ότι η ομορφιά και το στυλ δεν γνωρίζουν φύλο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice