Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν
Φωτο: Instagram / MARIE TRAINA, Emilie Gharbi, CHRISTIE
Fashion

Ποια χρώματα είναι της μόδας το φθινόπωρο του 2024

Πώς θα τα εντάξεις στην εποχιακή σου ντουλάπα

Τα φθινοπωρινά χρώματα που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων

Πριν μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης, ξεκίνησαν τα fashion προγνωστικά για τα χρώματα που θα βρεθούν στην κορυφή των τάσεων κατά τη νέα φθινοπωρινή σεζόν. Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα μόδας, η νέα σεζόν δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα τα γήινα αλλά παράλληλα έντονα χρώματα που δίνουν μια αίσθηση γαλήνης, αλλά και δυναμισμού ταυτοχρόνως. Ποια είναι αυτά και πώς θα τα εντάξεις στη φθινοπωρινή σου ντουλάπα;

Τα χρώματα που είναι της μόδας το φθινόπωρο του 2024

Βουργουνδί

Boυργουνδί ή αλλιώς μπορντό, cherry cola, βυσσινί και red wine. Η συγκεκριμένη απόχρωση για πολλούς θεωρείται ότι έρχεται για να αντικαταστήσει το κλασικό μαύρο χρώμα στα αξεσουάρ, όπως οι τσάντες και τα παπούτσια. Επιπλέον αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στο μανικιούρ, τα μακιγιάζ του χειμώνα με έμφαση τα χείλη, αλλά και τα μαλλιά – λαμπρό παράδειγμα η Dua Lipa.

Λαδί

Το χρώμα της ελιάς ή αλλιώς το χακί επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν, τόσο στις κάπες και τα oversized πανωφόρια που δίνουν μια μιλιτέρ αίσθηση όσο και μέσα από πιο θηλυκά see through tops, το μανικιούρ και τα αξεσουάρ π.χ. γυαλιά ηλίου.

Γκρι

@candidlychan I just got these grey jeans and they’re my whole personality now 🩶 #outfitrepeater #outfitinspo #casualoutfit #whattowear ♬ original sound - holabiches_

Το γκρι κυριαρχεί για μια ακόμη χρονιά. Από τους fashion lovers θεωρείται χρώμα καμβάς, που μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει ως ουδέτερη βάση και να αποκτήσει δυναμική με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ σε διαφορετικό χρώμα. Ωστόσο μπορείς να πειραματιστείς με ένα total γκρι σύνολο, «παίζοντας» με διάφορους υποτόνους του γκρι – το ανθρακί, το ποντικί, το γκρι του πάγου και το γκρι denim.

Καφέ

To φθινόπωρο λέγεται πως είναι η κατεξοχήν εποχή για να ευχαριστηθείς το καφέ χρώμα. Ένα πανοφώρι σε σοκολά, πλούσιο καραμελέ χρώμα στα μαλλιά, latte μακιγιάζ και μόκα νύχια σε χέρια που κρατούν έναν ζεστό capuccino κάνουν τον γύρο του Pinterest.

Μπεζ

@auroralovestrand

Waaaaait this one looks so good with a tan!!! @OPI Also is it too late to post my wedding nails video still?!!! 😂 Nails by Rose 💛✨ @KENZO NAIL STUDIO 🇨🇦 #nailinspo #neutralmani #neutralnails

♬ I LUV IT - Camila Cabello & Playboi Carti

Το γήινο μπεζ δίνει την αίσθηση της κομψότητας, της απλότητας και της ισοροπίας. Αναδεικνύεται με τα ανάλογα αξεσουάρ –σαν τα χρυσά κοσμήματα–, ενώ λέγεται πως μια μπεζ καπαρτνίνα καλό είναι να μην απουσιάζει από καμία ντουλάπα. Έπειτα, το μανικιούρ σε μπεζ θεωρείται μια αρκετά ασφαλή επιλογή για το φθινόπωρο σε περίπτωση που δεν μπορείς να αποφασίσεις για χρώμα.

Κόκκινο

@shari.makeup The perfect RED 💄 makeup by me using @YSL Beauty ♬ original sound - Shari Makeup

Το έντονο και ξεσηκωτικό κόκκινο σε μια εμφάνιση δεν περνά απαρατήρητο, είτε πρόκειται για ρούχο είτε βρίσκεται σε κάποιο statement στοιχείο του look όπως τσάντα, γόβες και καλσόν. Οι beauty experts πλέον υποστηρίζουν ότι το φθινόπωρο είναι ιδανικό για ζωηρά κόκκινα χείλη καθώς το πρόσωπό μας διατηρεί ακόμα το μαύρισμα και τη λάμψη του καλοκαιριού, αναδεικνύοντας αρμονικά το έντονο κραγιόν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice