Καλοκαίρι ή φθινόπωρο: Έξι outfits για τη μεταβατική περίοδο

Κομψοί συνδυασμοί ρούχων για τις μέρες που ο καιρός είναι αναποφάσιστος

Όλα όσα θα χρειαστείτε για να είστε σωστά και κομψά ντυμένες παντός καιρού 

Έφτασε ο Σεπτέμβρης, ήδη νυχτώνει πιο γρήγορα και σύντομα τα αέρινα καλοκαιρινά ρούχα θα αντικατασταθούν από ζεστά πουλόβερ και μπουφάν. Διανύουμε την περίεργη, κάπως άβολη μεταβατική περιόδο, που το πρωί χρειαζόμαστε βεντάλια και όσο κρύβεται ο ήλιος ψάχνουμε για ένα ελαφρύ πανωφόρι. Πόσο εύκολο είναι τελικά να παραμείνουμε κομψές όταν η θερμοκρασία μεταβάλλεται συνεχώς και ο καιρός φαίνεται να μην έχει αποφασίσει αν βρίσκεται σε  καλοκαιρινή ή φθινοπωρινή διάθεση; Χάρη στις Instagramers που προσπαθούν να είναι πάντοτε πίστες στη μόδα, έχοντας βρει πλέον τον τρόπο να προσαρμόζονται σε κάθε εποχή, εντοπίσαμε τα οutfits που θα φορέσουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία.

6 outfits για τη μεταβατική περίοδο

Βερμούδα και πουκάμισα
Ιδανικός συνδυασμός για εσάς που αναζητάτε ένα σύνολο για όλη την ημέρα, αυτό που θα είναι μαζί σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο με την παρέα. Χάρη στο μήκος της βερμούδας και τα μακριά, αλλά όχι πολύ ζεστά μανίκια του πουκαμίσου, το σώμα σας θα είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία. Αν είστε από τα άτομα που κρυώνουν πιο εύκολα, μπορείτε να φορέσετε ένα αμάνικο μπλουζάκι και να αφήσετε το πουκάμισο ανοιχτό. 

Ποδηλατικό κολάν και oversized σακάκια
Είδαμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να το φοράει από αθλητικά πουλόβερ μέχρι επίσημα σακάκια και από τότε το ποδηλατικό κολάν έγινε το item που δεν πρέπει να λείπει από κάθε ντουλάπα. Είναι άνετο, μπορείτε να το ταιριάξετε σχεδόν με τα πάντα και δίνει μια πιο σύγχρονη πινελιά στην εμφάνισή σας. Προτιμήστε το σε μαύρο χρώμα, ώστε να μην περιοριστείτε στο σακάκι που θα επιλέξετε, αλλά ούτε και στα παπούτσια. 

Βαμβακερό σετ 
Μια από τις τάσεις που υπήρξε αρκετά δημοφιλής αυτό το καλοκαίρι ήταν τα βαμβακερά και συγκεκριμένα τα ριγέ παντελόνια και πουκαμίσα. Σε πολλά καταστήματα θα τα βρείτε ως σετ σε έντονες αποχρώσεις, όπως ροζ, πράσινο και γαλάζιο, ενώ μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά κομμάτια δημιουργώντας το δικό σας σύνολο. Ό,τι χρώμα και αν επιλέξετε, το συγκεκριμένο σετ είναι δροσερό χάρη στο ύφασμά του, αλλάταυτόχρονα προστατευτεί το σώμα λόγω του μήκους των μανικιών και του παντελονιού. 

Capri παντελόνι και καλοκαιρινά πέδιλα 
Την Audrey Hepburn την θαυμάσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη, τόσο για το ταλέντο όσο και για την αισθητική της. Το γλυκό κορίτσι που μας σύστησε το all time classic σύνολο με τα capri παντελόνια, τις μονόχρωμα μπλούζες και τις μαύρες μπαλαρίνες. Αντλώντας έμπνευση από μία γυναίκα που άφησε το στίγμα της στην μόδα, ώρα να φορέσετε τα εφαρμοστά μέχρι τον αστράγαλο παντελόνια σας, μαζί με τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά παπούτσια.

Αέρινη φούστα και φούτερ
Στιλ πιο ανέμελο, θυμίζοντας κάτι από 70s, επιλέξετε την αγαπημένη σας μακριά καλοκαιρινή φούστα, τα πιο άνετα παπούτσια και το ένα oversized φούτερ. Προτιμήστε λευκή φούστα ώστε να πειραματιστείτε ελεύθερα με τα υπόλοιπα κομμάτια. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το φούτερ με λεπτή μακρυμάνικη μπλούζα και ζακέτα, ώστε να βρείτε την τέλεια θερμοκρασία. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ενδείκνυται για βραδινές εξόδους, τις ώρες δηλαδή που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. 

Τζιν φούστα και καλοκαιρινά μπλουζάκια
Επιλέξτε μακριά τζιν φούστα, καλοκαιρινή μπλούζα και sneakers για όλη την ημέρα. Μόλις φτιάξατε ένα χαλαρό νεανικό outfit, με το οποίο αντέχετε σε ζέστη και κρύο, σε ήλιο και βροχή. Μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου, ενώ για τις βραδινές εξόδους, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα oversized πουκάμισο.