Φθινοπωρινά αξεσουάρ
© Instagram @ matildadjerf
Fashion

Τα must have αξεσουάρ για την φθινοπωρινή σεζόν

Οι μικρές προσθήκες που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας

Το φθινόπωρο του 2024 επιστρέφουν τα εκκεντρικά αξεσουάρ

Αυτή η χρονιά είχε υπερβολή, χρώμα και διαφορετικές υφές. Αξεσουάρ στην πιο εκκεντρική εκδοχή τους, από τα ογκώδη γυαλιά ηλίου Loewe, μέχρι τις μεγάλες βέλβετ καφέ τσάντες Miu-Miu, επαναφέρουν με τον δικό τους τρόπο τον μαξιμαλισμό στην γκαρνταρόμπα μας. Ανέκαθεν με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα μπορούσαμε να μεταμορφώσουμε ένα σύνολο, να προσθέσουμε ένα πιο προσωπικό στοιχείο και τελικά να φοράμε εμείς τα ρούχα και όχι αυτά εμάς. Το φθινόπωρο πλησιάζει, οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν φορέσει ήδη τα ζεστά τους και εμείς θα χρειαστούμε τέσσερα items για να υποδεχτούμε τη σεζόν. 

Τα βραχιόλια ήταν και όπως φαίνεται συνεχίζουν να είναι μία από τις αγαπημένες πινελιές των οίκων Tom Ford και Alaïa. Τα είδαμε ξανά στις πασαρέλες κυρίως σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις, ενώ δεν έλειψαν και κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους. Για το φθινόπωρο επιλέγουμε βραχιόλια σε πιο γήινους τόνους, όπως καφέ, λευκό και σκούρο πορτοκαλί.

Είδαμε τη Rosalia με τα ογκώδη σαν μάσκα μαύρα γυαλιά, η Phoebe Philo επανέφερε το στυλ αεροπόρου και για εμάς ήρθε η ώρα να διαλέξουμε τους δικούς μας μεγάλους φθινοπωρινούς φακούς. Ανάλογα το σχήμα του προσώπου και τη χρωματική παλέτα ρούχων που θα αποφασίσουμε για φέτος, αγοράζουμε εκείνο το ζευγάρι γυαλιά που θα βρίσκεται μαζί μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Οι βέλβετ τσάντες πρωταγωνίστησαν στο catwalk της Miu-Miu και το καφέ -σε κάθε τόνο- φαίνεται πως θα είναι για μια ακόμα χρονιά το χρώμα του φθινοπώρου. Είτε πρόκειται για μεγάλες all-day τσάντες, είτε για πιο μικρές, η βελούδινη υφή έρχεται για να δώσει ένα πιο κομψό χαρακτήρα.

Με μια δόση θεατρικότητας και ρομαντισμού, οι κάπες αναμένεται να είναι ένα από τα κομμάτια που θα ξεχωρίσουν αυτή τη χρονιά, όπως και τα μεταξωτά μαντήλια Gucci και Prada. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δέσετε και να προσαρμόσετε στο σύνολό σας τα παραπάνω items, με βασικό πλεονέκτημα ότι ταιριάζουν σε κάθε σώμα -όσον αφορά στις κάπες- και σε κάθε σχήμα προσώπου -όσον αφορά στα μαντήλια. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice