Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Selena Gomez © Getty Images
Fashion

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Αυτό το κόκκινο χαλί φάνηκε να είναι πιο «χαμηλών τόνων»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

76α Emmy Awards: Οι εμφανίσεις των Selena Gomez, Meryl Streep, Jennifer Anniston και άλλων διασήμων

Ίσως φταίει το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τα MTV Video Music Awards, αλλά το κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy ήταν απροσδόκητα χαμηλών τόνων. Οι καλύτερες εμφανίσεις στα βραβεία δεν βροντοφώναζαν «Κοιτάξτε με!», αλλά ψιθύριζαν «Προσέξατε πόσο κομψή είμαι;» Μετά από χρόνια υπερβολικών fashion moments στο κόκκινο χαλί, αυτή η πιο λιτή προσέγγιση έμοιαζε να είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή. Ίσως το κύμα very mindful, very demure να χτύπησε και τα Emmy 2024. Πλάι στο πιο εκλεπτυσμένο μοτίβο, κυριάρχησαν και οι λάμψεις, αλλά και αυτές με εγκράτεια. Ας δούμε πέρα από τους ηθοποιούς και τα βραβέια που κέρδισαν, ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν.

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα 76α Emmy Awards

Dakota Fanning
Επέλεξε να φορέσει δημιουργία Armani. Αυτό το σαμπανιζέ column gown αγκάλιαζε ωραία τη σιλουέτα της, ενώ οι διάσπαρτες πέρλες έδιναν την έξτρα λάμψη που ταίριαζε γάντι με τη βραδιά.

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Dakota Fanning © Getty Images

Selena Gomez
Πολύ θηλυκή και κομψή έδειχνε η Selena με το all time classic σχέδιο του φορέματος Ralph Lauren. Οι πέτρες στο λαιμό απογείωσαν το look.

Jennifer Anniston
Υπέρλαμπρη, φωτεινή, σέξι. Το μόνο πράγμα που ήταν πιο λαμπερό από το Oscar de la Renta φόρεμά της Jennifer; Τα πολλά διαμάντια Tiffany που κοσμούσαν το κορμί της.

Sofia Vergara
Η Sofia Vergara επέλεξε ένα heart shaped κατακόκκινο φόρεμα του εμβληματικού οίκου Dolce & Gabbana που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. All eyes on her!

Naomi Watts
Η Watts σε αυτή την σμαραγδένια σατέν τουαλέτα έμοιαζε θύμιζε εικόνα παλιού Χόλιγουντ. Ήταν δημιουργία Balenciaga, μία μάρκα που φαίνεται να έχει αγκαλιάσει πολύ το νέο Χόλιγουντ.

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Naomi Watts © Getty Images

Greta Lee
Η Lee λατρεύει τις ελαφρώς ιδιόμορφες εμφανίσεις και αγαπά ιδιαιτέρως την Loewe. Επομένως, δεν ήταν έκπληξη να τη δούμε με αυτό το αιθέριο λευκό φόρεμα του luxury brand με τον ιδιαίτερο λαιμό. Το ντύσιμο της ηθοποιού της ταινίας «The Morning Star» επιμελήθηκε η Danielle Goldberg.

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Greta Lee © Getty Images

Reese Witherspoon
Η πρωταγωνίστρια της εκπομπής «The Morning Show» της Apple TV περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα στράπλες φόρεμα Dior με κορσέ και περίτεχνο floral κέντημα.

Ayo Edebiri
Ανέβασε και άλλο τον μετρητή της λάμψης με την custom στράπλες τουαλέτα Bottega Veneta.

Anna Sawai
Η πρωταγωνίστρια του «Shōgun» Anna Sawai φόρεσε ένα custom στράπλες κόκκινο φόρεμα της Vera Wang που το συνδύασε άψογα με κοσμήματα Cartier.

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Anna Sawai © Getty Images

Meryl Streep
Ένα από τα πιο θεατρικά ντυσίματα που έσπασε το μοτίβο των εμφανίσεων (σειρά από μάξι τουαλέτες) ήταν το total ροζ σύνολο της Meryl Streep. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν ο φιόγκος με τον οποίο έδενε το πουκάμισο της.

Emmy Awards 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Meryl Streep © Getty Images

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice