Αυτά είναι τα φθινοπωρινά trends που υιοθετούν οι Γαλλίδες τώρα

Οι Παριζιάνες influencers παραδίδουν μαθήματα μόδας και εμεις τις ακούμε ευλαβικά

Τα 9 trends που θα φορέσουν οι Γαλλίδες το Φθινόπωρο 2024

Διανύουμε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, και οι δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι από fashionistas και λάτρεις της μόδας που έχει καταφθάσει για να παρακολουθήσει τα σόου των κορυφαίων οίκων. Ανάμμεσά τoυς ξεχωρίζει όμως το αυθεντικό παριζιάνικο στυλ που ξεδιπλώνεται καθημερινά σε κάθε γωνιά της πόλης. Οι Γαλλίδες καταφέρνουν να διατηρούν πάντα αναλλοίωτη την effortless αισθητική τους, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας και καθιστούν οδηγό του στυλ μας κάθε σεζόν. Εμπλουτίζουν την γκαρταρόμπα τους με νέα trends, τα οποία προσαρμόζουν στο προσωπικό στυλ τους. Αν είστε και εσεις λάτρεις του γαλλικού στυλ, 9 απαραίτητα φθινοπωρινά ρούχα και αξεσουάρ, στις Γαλλίδες που μας εμπνέουν, για να αντλήσετε ιδέες για shopping.

Σατέν τοπ
Η απάντηση βρίσκεται στα classics και τη γοητεία του διαχρονικού στιλ, για αυτό επενδύστε σε ένα σατέν τοπ. Ένα κομμάτι ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις που μας δίνει την ευελιξία να το συνδυάσουμε τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, ανεξαρτήτως του στιλ μας. Χάρη στη γυαλιστερή όψη του άλλωστε, χαρίζει από μόνο του λάμψη στα outfit που προστίθεται, ακόμη και στα πιο απλά. 

Φανελάκια
Το tank top είναι η τάση που σίγουρα συμβαδίζει με το ανεπιτήδευτο στυλ των Parisian girls, καθώς αγαπούν τόσο την απλότητα και το μινιμαλισμό. Το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας κατάφερε να εξελιχθεί στο απόλυτο must της μόδας που προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι και με το κατάλληλο layering φοριέται όλο το χρόνο. 

Μπλε πουκάμισο
Το μπλε πουκάμισο είναι συνυφασμένο με workwear outfits ή καλοκαιρινές διακοπές, αλλά μπορεί να φορεθεί εξίσου ωραία και το φθινόπωρο. Το μπλε άλλωστε ταιριάζει τέλεια με το καφέ ή το σουέντ που είναι από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Μη διστάσετε να το συνδυάσετε με έντονα χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Λεοπάρ
Τα animla prints δίνουν και παίρνουν το φετινό φθινόπωρο. Αγελαδέ, τιγρέ, ζεβρέ και φυσικά το πολυαγαπημένο μας λεοπάρ δεν λείπουν από την ντουλάπα μιας Γαλλίδας. Mας το επιβεβαιώνουν φυσικά και μέσα από τις εμφανίσεις τους, ειδικότερα προτιμώντας εκκεντρικά λεοπάρ παλτό αλλά και γούνες. 

Flare jeans
Στην πραγματικότητα η επιλογή του τέλειου pair of jeans για τις Γαλλίδες αποτελεί ιεροτελεστία. Ψάχνουν το απόλυτο χρώμα, με την τέλεια εφαρμογή και το σωστό κόψιμο για να κολακεύει το σώμα. Το φθινόπωρο 2024, αδιαμφισβήτητο cameback έχουν κάνει τα τζιν καμπάνα που μας θυμίζουν τα 70s και δίνουν άλλο αέρα σε ένα απλό, καθημερινό outfit.

Μπότες ιππασίας
Οι Γαλλίδες επιμένουν στις knee-high μπότες και τις συνδυάζουν με μίντι φούστες και φορέματα. Πιο συγκεκριμένα δείχνουν μια επιπλέον προτίμηση στις μπότες ιππασίας, που έχουν αναδειχθεί ως το πιο hot shoe trend τώρα, καθώς είναι ultra θηλυκές και εκπέμπουν μια old money αισθητική.

Κάπρι παντελόνι
Από την Audrey Hepburn έως την πριγκίπισσα Diana, τα παντελόνια capri έχουν γίνει ένα υπέροχο κλασικό στην γκαρνταρόμπα των κομψών γυναικών. Δεν λείπουν συνεπώς από τι Γαλλίδες fashionistas που προτείνουν εμφανίσεις με τη δική τους εκδοχή αυτού του κλασικού piece, σχεδόν σαν να λένε ότι τα κάπρι παντελόνια δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, αλλά αντίθετα, ενισχύουν τη δύναμή τους ως iconic staples με το πέρασμα του χρόνου.

Πλεκτές ζακέτες
Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο φθινόπωρο, οι πλεκτές ζακέτες θα αποκτούν την πρωταγωνιστική θέση που τους αξίζει. Ένα κομψό ζακετάκι με κουμπάκια είναι η πρώτη επένδυση που θα κάνουμε πριν μπούμε στα κρύα και φυσικά θα επιλέξουμε nude τόνους που ταιριάζουν με όλα και 
είναι ταυτόχρονα απόλυτα μια απόλυτα θηλυκή και σέξι επιλογή.