8 workwear σύνολα που θα φοράτε ξανά και ξανά
© Instagram @livia_auer
Fashion

8 workwear σύνολα που θα φοράτε ξανά και ξανά

Συγκεντρώσαμε τα κομμάτια που χρειάζεστε για να τα δημιουργήσετε

Workwear: 8 σύνολα που θα φοράτε από το γραφείο στο cocktail το φθινόπωρο 2024

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας στοχοθεσίας και αναπροσαρμογής και με την επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα, είναι μια λογική στιγμή για να κάνετε μια ανανέωση στην capsule γκαρταρόμπα του γραφείου και να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα απαρατίτητα κομμάτια που θα σας ακολουθήσουν αυτή τη χρονιά. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα που πρέπει να επενδύσετε και που θα κάνουν το ντύσιμο σας λίγο πιο εύκολο, για να μην ψάχνετε το πρωί πανικόβλητοι για άλλη μια μέρα τι θα φορέσετε. Έτσι, εμπνευστήκαμε από τις fashionistas και σας παραθέτουμε τα παρακάτω 8 workwear outfits που φοριούνται όλη μέρα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση εντός και εκτός γραφείου.

Polo μπλουζάκι με tailored παντελόνι και loafers
Για τις ημέρες με μια πιο αυστηρή αλλά και ταυτόχρονα σικ διάθεση, ένα polo πλεκτό και ένα tailored παντελόνι είναι ό,τι χρειάζεστε. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός ακόμα και για γραφεία με πολύ συγκεκριμένο dress code. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι loafers θα δώσουν στο look σας το απαραίτητο professional ύφος.

Τζιν με t-shirt, blazer και μπότες
Τα λευκά t-shirts, τα μονόχρωμα γιλέκα και τα λευκά πουκάμισα, αποδεικνύουν ότι τα λειτουργικά, βασικά κομμάτια της ντουλάπας σας είναι απαραίτητα για τα καθημερινά σας συνολάκια στο γραφείο. Ταιριάζουν τέλεια άλλωστε και με όλα σας τα τζιν. Αναβαθμίστε τα συνολάκια σας με ένα oversized blazer και εντυπωσιακά flat που φοριούνται day to night, όπως ψηλές μπότες ιππασίας.

Κολλητό πουκάμισο με cigarette παντελόνι και γόβες
Ποιος είπε ότι στο γραφείο δεν μπορούμε να νιώθουμε σέξυ; Ειδικά αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει after-office drinks, το workwear που επιλέγουμε μπορεί να είναι μοντέρνο, σοφιστικέ και φυσικά κολλακευτικό. Από τη μία ακολουθούμε την αρχή της διαχρονικότητας επιλέγοντας ένα cigarrete μαύρο ή σκούρο τζιν παντελόνι και από την άλλη ψάχνουμε τρόπους να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας, κάτι που επιτυγχάνει απόλυτα ένα κολλητό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες.

Μονόχρωμο καφέ πουλόβερ με φούστα σετ
Το καφέ είναι το comfort χρώμα του φετινού φθινοπώρου και οι τάσεις το προτείνουν σε total outfit. Για αυτό μη διστάσετε να φορέσετε όλα τα καφετιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας σε ένα look, όπως ένα πουλόβερ με μια μίνι φούστα και μπότες - όλα  φυσικά στην ίδια απόχρωση. 

Ριγέ πουκάμισο με λευκό παντελόνι και mary janes
Για casual chic εμφανίσεις που θα σας συνοδεύσουν και στις εξόδους μετά το γραφείο, σετάρετε το ριγέ πουκάμισό σας με λευκό jean ή υφασμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι mary janes σε κόκκινο χρώμα που αποτελούν ένα από τα πιο διαδεδομένα micro trends της σεζόν.

Ζακέτα με κάπρι παντελόνι και μπαλαρίνες
Ήταν η Audrey Hepburn, που έκανε τα κάπρι παντελόνια ένα βασικό κομμάτι στην καθημερινή και office γκαρνταρόμπα. Για αυτό και εμείς προτιμάμε αυτό το διαχρονικό κομμάτι, όσο ο καιρός το επιστρέπει, με μπαλαρίνες ή κομψά loafers  και ζακέτες με κουμπάκια ως τοπ.

Μίνι φούστα με t-shirt, ζακέτα και ψηλές μπότες
Το αυστηρό office look δεν είναι πλέον μονόδρομος, καθώς το νέο workwear έχει μοντέρνες γραμμές που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Συνδυάστε μια μαύρη μίνι φούστα με ένα λευκό t-shirt και ένα ζακετάκι και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και στην καθημερινότητα.

Τotal denim look με kitten heels και καμπαρντίνα
Το double denim look είναι σούπερ τάση αυτή τη στιγμή και αναμφίβολα είναι ιδανικό και για το γραφείο. Ολοκληρώστε το look με έντονα κοσμήματα, kitten heels και μια μακριά καμπαρτίνα, ακόμα και λεοπάρ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice