Ανδρικά sneakers και blazer: Πώς να τα συνδυάσετε; 

Έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα

Τα ανδρικά sneakers είναι πλέον απαραίτητα τόσο για casual όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις

  • Advertorial

Τα ανδρικά sneakers έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα και είναι πλέον απαραίτητα τόσο για casual όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Αν θέλετε να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ με έναν μοντέρνο και κομψό τρόπο, ο συνδυασμός sneakers με ένα blazer είναι η τέλεια επιλογή. Ας δούμε πώς γίνεται.

Η ισορροπία μεταξύ casual και formal

Ο συνδυασμός sneakers με blazer είναι ο ιδανικός τρόπος να «σπάσετε» τον επίσημο χαρακτήρα του blazer, προσθέτοντας μία πιο χαλαρή και casual πινελιά. Ένα blazer μπορεί να φαίνεται αυστηρό και επίσημο, αλλά τα sneakers δίνουν έναν αέρα ελευθερίας και στυλ. Επιλέξτε έναν καλοραμμένο blazer, κατά προτίμηση σε ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι ή το μπλε, και συνδυάστε το με λευκά ή μαύρα δερμάτινα sneakers. Έτσι, θα πετύχετε το τέλειο mix που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πλεονεκτήματα των ανδρικών sneakers

Τα ανδρικά sneakers δεν είναι μόνο για άνεση. Είναι μια πολυδιάστατη επιλογή που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, από casual εμφανίσεις μέχρι πιο επίσημα meetings. Τα πλεονεκτήματα των ανδρικών sneakers είναι η άνεση, η ποικιλία σχεδίων και η ικανότητά τους να δίνουν έναν νεανικό και σύγχρονο χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση. Ακόμα και όταν συνδυάζονται με πιο κομψά κομμάτια, όπως ένα blazer, τα sneakers προσθέτουν μία ευέλικτη δυναμική, κάνοντάς τα ιδανικά για όσους θέλουν να παραμένουν κομψοί day and night.

Τι να προσέξετε στον συνδυασμό - Χρωματική ισορροπία

Όταν συνδυάζετε sneakers με blazer, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χρωματική ισορροπία. Τα sneakers μπορούν να είναι statement κομμάτι, ειδικά αν έχουν έντονα χρώματα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέξτε blazer και παντελόνι σε πιο διακριτικούς τόνους.

Εναλλακτικά, αν προτιμάτε πιο διαχρονικό στυλ, επιλέξτε μίνιμαλ sneakers σε ουδέτερα χρώματα, τα οποία θα δένουν αρμονικά με το συνολικό σας look. Ένα απλό λευκό sneaker είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για κάθε συνδυασμό.

Το σωστό παντελόνι

Ο συνδυασμός sneakers με blazer απογειώνεται όταν συνοδεύεται από το κατάλληλο παντελόνι. Αποφύγετε τα πολύ φαρδιά ή τζιν παντελόνια και προτιμήστε slim-fit ή tapered σχέδια. Ένα μοντέρνο chino ή ένα slim-fit τζιν θα αναδείξει τον κομψό χαρακτήρα του blazer, ενώ τα sneakers θα προσθέσουν τη χαλαρή νότα που χρειάζεται, για να ολοκληρωθεί το σύνολο.

Το στυλ στις λεπτομέρειες

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το στυλ βασίζεται στις λεπτομέρειες. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς sneakers και blazers μέχρι να βρείτε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σας στυλ. Το σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα με την εμφάνισή σας, αποπνέοντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση και στυλ.