Ανθή Φακιδάρη, το μοντέλο στo show Victoria's Secret
© Instagram/ @vsecretnews
Fashion

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε σόου της Victoria’s Secret;

Ακόμα ένα highlight της καριέρας της ήταν η πασαρέλα για τη Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Ανθή Φακιδάρη: Η καταγωγή της, οι συμμετοχές της στις πασαρέλες και οι καμπάνιες κορυφαίων brands

Μετά από 5 χρόνια απουσίας η Victoria’s Secret έκανε δυναμικό comeback με ένα πολύ φαντασμαγορικό σόου χθες, 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους «αγγέλους» ήταν για πρώτη φορά μία Ελληνίδα, μία 21χρονη εντυπωσιακή γυναίκα, η Ανθή Φακιδάρη, η οποία περπάτησε πλάι στα θρυλικά μοντέλα Alessandra Ambrosio, Kate Moss, Gigi και Bella Hadid, Adriana Lima, Tyra Banks κ.ά.

Η Ανθή Φακιδάρη backstage πριν την πασαρέλα Victorias Secret
Η Ανθή Φακιδάρη backstage πριν την πασαρέλα ©Instagram/ @anthifakidari

Η Ανθή Φακιδάρη είναι διεθνές μοντέλο και η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε show Victoria's Secret 

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι και έχει καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα. Η διαδρομή της στο μόντελινγκ ξεκίνησε τυχαία, όταν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο στούντιο του Alpha, όπου εργάζεται χρόνια ως οπερατέρ. Εκεί της είπαν ότι είχε όλα τα φόντα για να κάνει λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας. Έτσι και έγινε. Αυτή στη στιγμή ζει ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι, Μιλάνο, οι τρεις χώρες που κυρίως δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μοντέλο.

Οι επαγγελματικές δουλειές της Ανθής Φακιδάρη ως διεθνές μοντέλο

Μεγαλύτερο highlight της καριέρας της έως τώρα στον χώρο του μόντελινγκ ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ωστόσο, έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως Giorgio Αrmani, Elie Saab, Giambattista Valli, Iris Van Harper και Ralph Lauren πριν λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες μεγάλων διεθνών brand, όπως Versace, ενώ η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως πρόσωπο της.  

Στο πρόγραμμά της είναι και οι φωτογραφίσεις για διάφορα luxury brands, όπως Givenchy, αλλά και πιο casual -εξίσου- στιλάτα όπως Marina V Paris.  Παράλληλα, έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Vogue, αλλά και σε άλλα γνωστά περιοδικά σε διάφορες χώρες- συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σε δήλωσή της έχει πει ότι το πρότυπό της είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία όπως είπε «έχει κάνει επιδείξεις και παγκόσμιες καμπάνιες περισσότερες από κάθε άλλο κορίτσι της γενιάς της».

Η σχέση με τον Αγγαίο Ποθητό

H όμορφη Ανθή είναι σε σχέση με τον Αγγαίο Ποθητό, επίσης μοντέλο, τον οποίο τον γνωρίσαμε μέσω της εκπομπής GNTM4. Εκείνοι πάλι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα. Στο παρελθόν έχουν δηλώσει σε συνέντευξή τους: «Λένε ότι οι φίλοι σού προφέρουν τις πιο όμορφες στιγμές. Κάπως έτσι και εμείς πρωτογνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Στην αρχή ήμασταν κολλητοί φίλοι. Με την πάροδο του χρόνου καταλάβαμε ότι υπάρχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κάπως έτσι κοντεύουμε τα τρία χρόνια σχέσης». Χθες ήταν εκεί να την καμαρώσει, αναφέροντας στο στόρυ του στο Instagram ότι η Ανθή είναι το ένα και μοναδικό supermodel της Ελλάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από την Ανθή Φακιδάρη. Η συμμετοχή σε πασαρέλα της Victoria's Secret είναι μόνο η αρχή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice