Ανθή Φακιδάρη: Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε

H αναρτήση της πρώτης Ελληνίδας που περπάτησε σε σόου της Victoria’s Secret

Newsroom |

Ανθή Φακιδάρη: Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε - H αναρτήση της πρώτης Ελληνίδας που περπάτησε σε σόου της Victoria’s Secret

Μετά από 5 χρόνια απουσίας η Victoria’s Secret έκανε δυναμικό comeback με ένα πολύ φαντασμαγορικό σόου χθες, 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους «αγγέλους» ήταν για πρώτη φορά μία Ελληνίδα, μία 21χρονη εντυπωσιακή γυναίκα, η Ανθή Φακιδάρη, η οποία περπάτησε πλάι στα θρυλικά μοντέλα Alessandra Ambrosio, Kate Moss, Gigi και Bella Hadid, Adriana Lima, Tyra Banks κ.ά.

Αφού ανέβασε υλικό τόσο από την πασαρέλα, όσο και από τα backstage του σόου, η Ανθή Φακιδάρη εξέφρασε τα συναισθήματά της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου. Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Ανθή σε έκανα περήφανη».

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε σόου της Victoria’s Secret;