Τζούλια Φοξ: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης

Περιλάμβανε «γάντια» του μποξ, αλλά όχι σουτιέν

Τζούλια Φοξ: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης για την πρεμιέρα της ταινίας The Trainer.

Έλειψε από τα δημόσια μάτια για όλον τον μήνα της Μόδας, προφανώς απασχολημένη με τα μοντελίστικα και τα πιαρτζίδικά της. Κι επειδή έλειψε καιρό, αποφάσισε να αποζημιώσει τους φαν του στιλ της με ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο. Η Τζούλια Φοξ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Trainer, στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, θυμίζοντας κάπως τις γυναίκες της σειράς «Η θεραπαινίδα», αλλά χωρίς τη σεμνότητα εκείνων και χωρίς τα σουτιέν τους. Στην πραγματικότητα έμοιαζε με τις θεραπαινίδες μόνο στο «καπελάκι» της, κάτι ανάμεσα σε κολυμβητικό σκουφάκι και στο σκουφάκι ύπνου που φορούσε η Λόρα στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Τζούλια Φοξ © EPA/GIUSEPPE LAMI

Ας αφήσουμε όμως τις παρομοιώσεις. Η Τζούλια Φοξ φόρεσε ένα σύνολο του σχεδιαστή Willy Chavarria από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025. Αποτελούνταν από μπλε μπουφάν και λευκή διάφανη φούστα adidas. Όλα τα λεφτά ήταν το κούμπωμα του μπουφάν, με το φερμουαράκι να κλείνει στον λαιμό μόνο και να αποκαλύπτει τυχόν τοπάκια, μπλουζάκια, κασκορσεδάκια και λοιπά πραματάκια που θα φορούσε κάποιος από μέσα. Μόνο που η Τζούλια Φοξ δεν φορούσε τίποτα από μέσα, ούτε καν σουτιέν. Τα κάνει κάτι τέτοια η Τζούλια. Το σκουφάκι είναι καπέλο αεροπορίας, ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα clutch με την υπογραφή Dsquared2, επίσης από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, φορούσε μπλε σκιά ματιών για να ταιριάζει με το μπουφάν της και είχε πολύ λεπτά φρύδια, ένα κομμάτι του εαυτού της με το οποίο παίζει πολύ. 

Και καθώς εδώ και μερικά χρόνια όσοι βλέπουν την Τζούλια Φοξ να τριγυρνά στα events αναρωτιούνται «μα τι δουλειά κάνει επιτέλους αυτό το κορίτσι;», ήρθε η ίδια να δώσει την απάντηση. Στο εξής, λέει, θα είναι φουλ τάιμ ηθοποιός. Να θυμίσουμε πως στο βιογραφικό της γράφει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινιάρα Uncut Gems του 2019. Από τότε έμεινε μακριά από το σινεμά για να βρεθεί κοντά στον Κάνιε Γουέστ για λίγο, και στο TikTok, από όπου βγάζει κηρύγματα κατά των ανδρών. Τέσπα, η αλήθεια είναι πως εκτός από The Trainer, την ταινία που παίχτηκε στη Ρώμη, έρχονται άλλες δύο ταινίες μέσα στο 2025. Η πρώτη έχει τον τίτλο Presence, όπου πρωταγωνιστεί με τη Λούσι Λιου, ενώ τώρα που μιλάμε γυρίζει το Night Always Comes με συμπρωταγωνίστριες τη Βανέσα Κίρμπι και την Τζένιφερ Τζέισον Λι. Θα είναι καλές αυτές οι προσπάθειές της στο Χόλιγουντ; Ποιος νοιάζεται; Η Τζούλια Φοξ πουλάει εδώ και χρόνια πρόκληση και απρόσμενα ενσταντανέ, και είναι πολύ καλή σε αυτό.