Οι μαυροφορεμένες κούκλες των Dolce & Gabbana

Οι σιτσιλιάνες χήρες τώρα και σε κούκλες

Πέθανε ο Κεν της Μπάρμπι; Όχι, μια εταιρία παιχνιδιών ξεκίνησε καμπάνια για να στηρίξει την χαροκαμμένη γειτόνισσά μου Σούλα. Όχι, το μαύρο σε φέρετρο είναι το νέο little black dress.

image

Όλα και τίποτα μαζί σου Dolce & Gabbana. Ακούστε τι γίνεται έξω που έχουν κέφι και λεφτά. Σούπερ ευκαιριάρα αν σου περισσεύουν ψιλά (1450€ στην άκρη) να πάρεις μια μαυροφορεμένη κούκλα πηγή positive energy, λυπόθυμη σε τσάντα/κουτί/ φέρετρο με σάβανο σε πολλά χρώματα. Ε-πι-τέ-λους available to buy οι τσάντες των Dolce & Gabbana που είδαμε στο fashion show.

Εμπνευσμένες από τον πολιτισμό της κάτω Ιταλίας, της Ισπανίας και την καθολική εκκλησία, αυτές οι (λίγο creepy) φετιχιστικές κούκλες, είναι ένα ηρωνικό αστείο στις πριγκίπισσες της Ντίσνεϋ και στις κούκλες που πουλούσαν στα τρένα της Ιταλίας του '50, είπε ο Stefano Gabbana. Όμορφες, μελαχροινές και μαυροφορεμένες σιτσιλιάνες χήρες, τώρα και σε κεραμικά μικρομοιώματα. Είναι barbie size, 29 εκατοστά και ντυμένες με πραγματικά, χειροποίητα ρούχα του οίκου και κοσμήματα από αληθινό χρυσό. 

Σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε

image

image

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice