Κολωνάκι all day

Αγορές, μόδα και ομορφιά

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Κολωνάκι: Ένας πλήρης οδηγός shopping για ένδυση, αξεσουάρ, designers, οπτικά, χειροποίητα παπούτσια, εσωρούχα, το πρώτο design κομμωτήριο στην Ελλάδα κ.ά.

Ritzi

image

Στο τελευταίο σπίτι που έμενε ο διάσημος αρχιτέκτονας Ernest Ziller, στη διασταύρωση Κανάρη & Σόλωνος, βρίσκεται σήμερα το κατάστημα Ritzi, που προσφέρει ό,τι πιο luxury αφορά έναν άνδρα από ένδυση, υπόδυση και αξεσουάρ. Το ιστορικό νεοκλασικό του 1853 ανακαινίστηκε πλήρως και στελεχώθηκε από εξειδικευμένους στιλίστες και αυτή τη στιγμή είναι ένα πολυτελέστατο διώροφο κτίριο με ράφια, πάτωμα και ταβάνι από ξύλο δρυ, που φιλοξενεί τα καλύτερα της χειροποίητης ιταλικής μόδας. Εδώ θα βρείτε ένδυση και αξεσουάρ Corneliani και Cerruti 1881, υποδήματα Doucal’s και το διάσημο οίκο MC2 με εκπληκτικά καλοκαιρινά μαγιό και t-shirts. Η φιλοσοφία του Ritzi είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ της ανδρικής μόδας, οπότε εκτός από μπλούζες, παντελόνια και παπούτσια, θα βρείτε κάλτσες, μπρελόκ, δερμάτινα πορτοφόλια, ζώνες, κολόνιες, μανικετόκουμπα και ρολόγια. Όλα σε τιμές έως 30% φθηνότερες από τις αντίστοιχες μάρκες στην Ευρώπη. Το Ritzi προσφέρει προσιτές value for money και αποτελεί ιδανική επιλογή για το σύγχρονο άνδρα που αναζητά κάτι ποιοτικό για την γκαρνταρόμπα του, κλασικό ή σπορ, ή για ένα special event όπως ο γάμος. Εντός του RITZI μπορείτε να βρείτε το πιο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στη μεταποίηση ρούχων.

image

image

Κανάρη 17 & Σόλωνος, 2103390180


Brioni

image

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου, μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά το μοναδικό οίκο Brioni, που από το 1945 ντύνει τις μεγαλύτερες διεθνείς προσωπικότητες. Ο οίκος θέλει μέσα από τα ρούχα του να αντανακλάται το κύρος και ο επαγγελματισμός ενός άνδρα κι έτσι τα πάντα είναι κλασικά, κομψά και χειροποίητα, διατηρώντας την πολυτέλεια της λεπτομέρειας στις γραμμές του. Μοναδικό προνόμιο είναι το Made to Measure κουστούμι, που ράβεται εξειδικευμένα πάνω στον πελάτη για να έχει άψογη εφαρμογή. Στον premium χώρο του μοναδικού καταστήματος στη χώρα μας, μπορείτε να δοκιμάσετε τα καλύτερα υφάσματα που θα ραφτούν πάνω σας από επαγγελματίες με ιστορία.

image

image

Σόλωνος 1, 2103607466


Ileana Makri store

image

Ένας ανοιχτός κόσμος έμπνευσης και δημιουργικότητας αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Ιλεάνας Μακρή.

Το 15 που σχηματίζεται από φωτεινούς γλόμπους στη βιτρίνα του Ileana Makri Store αποτελεί το πιο πολυφωτογραφημένο installation του χειμώνα. Η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή δημιούργησε ένα αντισυμβατικό κοσμηματοπωλείο στην Πατριάρχου Ιωακείμ 15, που φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη νέους δημιουργικούς ανθρώπους, Έλληνες και ξένους, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση.

Σπρώχνοντας τη βαριά πόρτα ένας γεωμετρικός κήπος αποκαλύπτεται με προθήκες σαν δέντρα από μέταλλο και γυαλί, που φιλοξενούν τα κοσμήματα σε οπτική 360 μοιρών. Εκτός από τις συλλογές Ileana Makri και IaΜ by Ileana Makri, μοναδικά κομμάτια από designers όπως ο Eddie Borgo, η Sophie Bille Brahe, η Sara Beltr n Noor Fares, η Lou Andrea Savoir, η Elé Karela, η Lito, η Pamela Love, η Cristina Ortiz, η Joanna Peters, η Elena Syraka, ο οίκος Maison Martin Margiela κ.ά. βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο αιχμηρής αισθητικής που δημιούργησε ο Στέλιος Κόης. Η αισθητική πρωτοπορία και ο νέος άνεμος που έφερε η δημιουργική ματιά της Ιλεάνας παγκοσμίως, ήδη από τη δεκαετία του ’90, αντανακλάται απολύτως στο concept store της Πατριάρχου Ιωακείμ.

image

Εκεί θα βρείτε αξεσουάρ, όπως μαντίλια και clutches, αλλά και τη νέα πρόταση της σχεδιάστριας: γυαλιά ηλίου σε συνεργασία με τη SHERIFF&CHERRY, του designer Μάουρο Μασαρότο. Tα χαρακτηριστικά μοτίβα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, όπως τα μάτια, οι παραμάνες, οι βίδες και άλλα, κοσμούν διακριτικά τα pop αλλά και κλασικά σχέδια του Μάουρο, καθιστώντας τα γυαλιά αυτά καινοτόμα, πρωτότυπα, ξεχωριστά.

image

Π. Ιωακείμ 15, Κολωνάκι, 2107217982


Beseen

image

Καινοτόμες ιδέες, υψηλή ποιότητα και design σε ένα κατάστημα οπτικών με ιστορία. Το Be Seen είναι εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης, με παρουσία στην οδό Ακαδημίας από το 1953. Αυτό που το έκανε ιδιαίτερα γνωστό ήταν οι πρωτοπόρες συλλογές του με διάσημα σήμερα brands τα οποία εμφανίστηκαν πρώτη φορά στις δικές του βιτρίνες – πάντα ένα μικρό κομμάτι τέχνης στην πόλη. Στα συν το συμπαθέστατο προσωπικό, που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα στο χώρο. Συλλογές του που ξεχωρίζουν είναι οι: Mykita, Cutler & Gross, Thom Browne, Dita, Theo, Oliver Peoples, Garrett Leight, Moscot, Celine, Vava, Super Future και πολλές άλλες.

image

Ακαδημίας 44 & Σίνα, 2103620044


Kalkot

image

Το κατάστημα που αγαπούν οι γυναίκες ήδη από το 1977. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, σακάκια, μάλλινα, βαμβακερά και από μετάξι, νεανικά και κομψά, όλα διαλεγμένα από γαλλικούς οίκους, για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Διαθέτει πολύ ιδιαίτερα κομμάτια, σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει και σημειώστε ότι αυτή την περίοδο κάνει μοναδικές προσφορές που φτάνουν και στο 70%.

Σόλωνος 26, 2103633749


Tailored Shoes 

image

Ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι αποτελεί τη σφραγίδα κομψότητας, το Α και το Ω στην προσεγμένη εμφάνιση κάθε γυναίκας και κάθε άντρα. Στο Tailored Shoes θα βρείτε υψηλής ποιότητας και αισθητικής χειροποίητα παπούτσια κατά παραγγελία, γάμου αλλά και βραδινά. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων, πολλές επιλογές στο ύψος του τακουνιού που επιθυμείτε, αλλά μπορείτε να διαλέξετε και ένα σχέδιο από τη συλλογή τους και να το προσαρμόσετε στις απαιτήσεις σας. Σε μικρά και μεγάλα νούμερα.

Τσακάλωφ 11, 2112158711


Equilibrium Pilates Studio

image

Ακολoυθώντας την κλασική μέθοδο Pilates, η personal trainer Τατιάνα Καθαρού με γνώσεις που απέκτησε στη σχολή που δίδασκε ο ίδιος ο Pilates στη Νέα Υόρκη, καθοδηγεί το σώμα με ακριβείς ασκήσεις για τον έλεγχο, τη θεραπεία και τη βαθιά ενδυνάμωσή του. Το στούντιο, πλήρως εξοπλισμένο με ειδικά πιστοποιημένα όργανα για ακρίβεια, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, γυναίκες και άντρες, με πολύ προσιτές τιμές.

Μονής Πετράκη 4, 2107214518


Τhe Cigar

image

Από τα πιο παλιά μαγαζιά του είδους στην Αθήνα, ήδη από το 1998, θα σας προτείνει τις καλύτερες ποιότητες πούρων αλλά και τα καλύτερα brand names από Κούβα, Άγιο Δομίνικο και Νικαράγουα. Eπίσης και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από αξεσουάρ καπνού, κομπολόγια, είδη γραφής, μανικετόκουμπα και άλλους μικρούς θησαυρούς που δεν περνάνε απαρατήρητοι και θα σας γοητεύσουν. Έχει τις πιο σοφιστικέ και φινετσάτες προτάσεις για δώρο.

Κανάρη 21, 2103603725


Ιntimissimi

The Lingerie Shop 

image

Η γοητεία με ιταλική υπογραφή έχει βρει στέγη σε έναν εκπληκτικής αισθητικής χώρο, στην καρδιά του Κολωνακίου: στο νούμερο 5 της Κανάρη.

Η Intimissimi boutique, με την εντυπωσιακή πάντα βιτρίνα της –αυτή την περίοδο μας βάζει σε ανοιξιάτικο mood με τα διακοσμητικά κεράσια της–, ελκύει το βασικό καταναλωτικό μας ένστικτο. Οι κούκλες που στριφογυρίζουν επιδεικνύοντας το σεξ απίλ των εσωρούχων της νέας σεζόν, προϊδεάζουν για τα μοναδικά σχέδια των συλλογών του κορυφαίου ιταλικού lingerie brand.

O χώρος είναι ιδιαίτερα άνετος και τα 170 τ.μ. του καταστήματος χαρακτηρίζονται από τη λιτή αλλά cosy διακόσμηση που παραπέμπει σε ένα μοντέρνο και κλασικό ταυτόχρονα μπουντουάρ. Στους τοίχους φιγουράρουν οι μεγάλες black & white φωτογραφίες των μοντέλων της Intimissimi σε μία λογική που θυμίζει γκαλερί.

Oι μεγάλοι κι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές είναι, όμως, τα εσώρουχα και τα ρούχα της Intimissimi. Εδώ βρίσκουμε ό,τι πιο αισθησιακό κυκλοφορεί και ανεβάζει τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας. Lingerie sets με τις πιο sexy υφές και τις πιο update αποχρώσεις που δίνουν σάρκα και οστά σε baby doll, κορμάκια, bras – όλα αυτά που λέμε underwear. Τις εντυπώσεις κερδίζει και η συλλογή knitwear με τις μπλούζες, τα φορέματα, τις ζακέτες, που διακρίνονται για τη ρομαντική θηλυκότητά τους και τις διακριτικές sexy λεπτομέρειές τους – τα ανοίγματα στην πλάτη, τα τελειώματα με δαντέλα...

Η αντρική συλλογή είναι εξίσου εντυπωσιακή, με κλασικά αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια που ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα και τα trendy prints.

image

Στα highlights και τα δοκιμαστήρια με τη μικρή καμάρα και το σκαμπό – ένας χώρος που αισθάνεσαι άνετα για να προβάρεις και να επιλέξεις τα πιο προσωπικά είδη της γκαρνταρόμπας σου.

image

Kανάρη 5, Κολωνάκι, 2103611883


Join Clothes

image

Απόγευμα στην boutique των Join Clothes στην Πινδάρου γίνεται μεγάλο σούσουρο. Από μοντέλα μέχρι κομψές κυρίες δοκιμάζουν μονόχρωμα, σε λιτές γραμμές, από φυσικά υλικά, βισκόζη, λινό και μετάξι. Όλα τα ρούχα φτιάχνονται απ’ την αρχή μέχρι το τέλος στην Ελλάδα, στη βιοτεχνία της οικογένειας Κωνσταντίνου, κάνουν θραύση στο εξωτερικό και έχουν πια ερωτευμένους πελάτες που έρχονται πιστά εδώ και χρόνια. Η φιλοσοφία είναι ρούχα σε πολλά χρώματα, σχεδιασμένα για να σετάρονται όλα μεταξύ τους. Εδώ θα βρεις και bold, statement αξεσουάρ, όπως τα oversized κοσμήματα Monies και Janete Zamboni, τα χειροποίητα καπέλα Blanc και panama σε άπειρους χρωματισμούς, δερμάτινες τσάντες, παπούτσια Trippen και Collection Privée κ.ά. Στ’ αλήθεια, όλες πάνε για τον Πάνο, που είναι πάντα εκεί, συμπαθέστατος και ευγενικός και ξέρει ακριβώς τι σου πάει.

Πινδάρου 29, 2103614424


Georgios Doudessis

image

Από το ψαλίδι του Γιώργου Δουδέση έχουν περάσει όλες οι διάσημες προσωπικότητες, έχει το πρώτο design κομμωτήριο στην Ελλάδα που άλλαξε την εποχή και συνεχίζει, εδώ και δεκαετίες, να φροντίζει τα κεφάλια μας ευλαβικά. Έρχεσαι στον υπέροχο χώρο, φτιάχνεις μαλλί και διάθεση, αφήνεσαι στους καλύτερους και δοκιμάζεις άφοβα καινούργιες τεχνοτροπίες. Το painting, που σβήνει και ντεγκραντάρει το χρώμα, σαν ζωγραφική, είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου.

Το πρώτο είναι μια βαθιά αντιφρίζ θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης με νανοκερατίνη, που ο Γιώργος περηφανεύεται ότι είναι πραγματικά καταπληκτική. Τον αγαπάμε αυτό το χώρο χρόνια τώρα, μεγαλώσαμε μαζί του και λατρεύουμε τη σοβαρότητα που έχει ο Γιώργος όταν περιποιείται το κεφάλι μας.

Βουκουρεστίου 39, Κολωνάκι, 30 2103629960, 2103629970, 2103629387


Βιβλιοπωλείο Λιβάνης

image

Με το που μπαίνεις άρωμα και ατμόσφαιρα εποχής αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις σου. Είναι ένας χώρος ζεστός και ζωντανός, που σου… ζητάει να καθίσεις για να ξεφυλλίσεις τα βιβλία με την ησυχία σου. Οι ξύλινες βιβλιοθήκες στις οποίες μπορεί να βρει κανείς όλες τις εκδόσεις του οίκου, από τις παλαιότερες έως τις πιο σύγχρονες, δεσπόζουν σε όλο το χώρο. Όλη η ιστορία του μεγάλου εκδοτικού οίκου είναι εδώ καθώς παλιοί και νέοι τίτλοι βρίσκονται δίπλα δίπλα. Ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη είναι ένας παραδοσιακός οίκος, με πλούσια ιστορία και έντονη σύγχρονη παρουσία, που οι αναγνώστες τον στηρίζουν από το ξεκίνημά του. Το φάσμα των εκδόσεων καλύπτει όλα τα θεματικά ενδιαφέροντα των αναγνωστών: δοκίμιο, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, πολιτική, επιστήμες και τεχνολογία, ιστορία, ψυχολογία, αλλά και παιδική και εφηβική λογοτεχνία. Πάντα στην πρωτοπορία, ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη μεταφέρει τη σύγχρονη σκέψη και τις νέες παγκόσμιες ιδέες με τα πολιτικά, ιστορικά και δοκιμιακά βιβλία που εκδίδει και τα οποία καλύπτουν το 60% της εκδοτικής του δραστηριότητας.

Σόλωνος 98 & Ιπποκράτους, 2103661200


Skoufa Hair Salon

image

Ζεστό και φωτεινό σαλόνι κομμωτικής με ωραίο κόσμο και το απαραίτητο κοσμικό σούσουρο. Μη φοβηθείς, όμως, οι τιμές είναι πολύ προσιτές, από €25 το κούρεμα, €30 η βαφή και €10-15 το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Ο Γιάννης και η Μαρία θα σου προτείνουν κούρεμα με απόλυτη πειθαρχία στο σχήμα, που να επιτρέπει παράλληλα μέγιστη ελευθερία της κίνησης των μαλλιών, θα σε περιποιηθούν με καινούργιες τεχνικές, όπως το free hand, δηλαδή ανταύγειες χωρίς αλουμινόχαρτα, όπου το χέρι κινείται καλλιτεχνικά, αφήνοντας το περιζήτητο απαλό, φυσικό αποτέλεσμα. Best seller η θεραπεία αναδόμησης που λειαίνει την τρίχα για να μην έρθει καμία bad hair day ποτέ ξανά.

Σκουφά 62, 2103392346


The Senses-X 

image

Μια girlie friendly μπουτίκ ερωτικών αξεσουάρ με –φυσικά– τους περισσότερους πελάτες να είναι γένους θηλυκού. Οι ιδιοκτήτριες έχουν δημιουργήσει μια πολύ ζεστή και ακομπλεξάριστη ατμόσφαιρα για να διαλέξει κανείς με την άνεσή του αυτό που ψάχνει. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μαστίγια, χειροπέδες, εσώρουχα, θεματικές στολές, sex toys, λάδια για μασάζ, διεγερτικά, επιτραπέζια και βιβλία σε τιμές πραγματικά προσιτές (ξεχάστε ότι βρίσκεται στο Κολωνάκι), ενώ πολύ γούστο έχουν και διάφορα αντικείμενα που μπορούν να γίνουν ωραιότατα δώρα, όπως το σφουγγάρι που δονείται. Μη φύγετε αν δεν ρίξτε μια ματιά και στις στολές: διαβολάκι, νοσοκόμα, κουνελάκι και άλλα πολλά για βραδιές-έκπληξη που φτάνουν άκοπα μέχρι το πρωί.

image

Αναγνωστοπούλου 22, 2103637710


Kariatoglou Interiors

image

Ένα ξεχωριστό κατάστημα για να βρείτε υφάσματα επιπλώσεων (άκαυστα και ανεξίτηλα), κουρτίνες (αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου το κομμάτι σκίασης και στήριξης για επαγγελματικούς χώρους), ταπετσαρίες τοίχου, μικροέπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, διάφορα αντικείμενα τέχνης, αλλά και αντίκες (κυρίως από πορσελάνη και κρύσταλλο), φερμένες από την Αγγλία. Η ιδιαιτερότητά του όμως είναι ότι δίπλα στις πορσελάνες του 1800 θα βρείτε και μια κατηγορία πραγμάτων καθημερινής χρήσης σε χαμηλότερες τιμές. Το κατάστημα εκπροσωπεί επίσης σχεδιαστές του εξωτερικού στο ύφασμα, στην κουρτίνα και στην ταπετσαρία τοίχου, αλλά και μια σειρά γαλλικών country επίπλων.

Σόλωνος 31, 2103388098


Rien

image

Rien σημαίνει τίποτα. Η σχεδιάστρια μόδας Πένυ Βόμβα σκέφτηκε να δώσει αυτό το όνομα στο ατελιέ της, καθώς όπως λέει η ίδια «δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να είσαι στη μόδα. Είτε το έχεις μέσα σου, είτε όχι». Στο καινούργιο κατάστημά της στο Κολωνάκι θα βρείτε ρούχα, μαγιό και χειροποίητες δερμάτινες τσάντες. Οι δημιουργίες της σχεδιάστριας είναι ελληνικής κατασκευής και τόσο ιδιαίτερες που έχουν ταξιδέψει ακόμη και στο εξωτερικό, από την Ελβετία και το Λίβανο, μέχρι τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.

Βουκουρεστίου 37, Κολωνάκι, 2103630853 / Τριπτολέμου 2-4, Γκάζι, 2103420622 / Φλ. Ζουγανέλη 16, Μύκονος / 2289077230


Notis Haute Coiffure

image

Στην καρδιά του Κολωνακίου υπάρχει μια γωνιά δική σας... Χαλαρώστε στη Shiatsu massage πολυθρόνα, λουστείτε free και βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας απο  βιολογικές υποαλλεργικές βαφές με βάση το γιαούρτι, την καλέντουλα και την αλόη! Η Ελένη και ο Μάνος αναζητούν το χρώμα και το κούρεμα που ταιριάζει στον καθένα από εσάς με οδηγό την άρτια τεχνική τους, τα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και το προσωπικό σας στιλ. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές τους: Happy day κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις τεχνικές εργασίες, αν χτενιστείτε 3 φορές μέσα σε ένα μήνα το 4ο δώρο και αν πάτε με μια φίλη ή φίλο που δεν έχει επισκεφθεί ξανά το Notis Haute Coiffure έχετε έκπτωση και οι δύο 15%!

Ηροδότου 7, 2107230759


Afroditi Spa

image

Κι αν θες να χαλαρώσεις, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία. Ζεν πανέμορφος χώρος, όπου η Αφροδίτη, η Στεφανία και οι φίλες τους θα σε φροντίσουν με exclusive θεραπείες προσώπου-σώματος, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση και μακιγιάζ σε τιμές που ξεκινούν από €5. Τα Σάββατα γίνεται χαμός από κοριτσοπαρέες, μια και έχει ειδικές τιμές, π.χ. αποτρίχωση Brazilian €10, όλο το πόδι €20, ενώ τις Τετάρτες μανικιούρ και πεντικιούρ κοστίζει €20 σύνολο. Στα μεγάλα ατού η καινούργια μέθοδος αποτρίχωσης Film Wax που γίνεται με ειδικό υλικό, χωρίς τον πόνο που σε κάνει να σφίγγεις τα μάτια και χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Ομήρου 54, 210 3643441 & 2103643444


Pop Up Store

image

Αν και η ιστορία του ξεκινάει από το 1973, το κατάστημα είναι πάντα πολύ μπροστά από την εποχή του. Αναζητώντας παντού τους καλύτερους και πιο φευγάτους Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και αξεσουάρ, το Pop Up Store μαζεύει τα καλύτερα της αγοράς. Η νεαρή του ιδιοκτήτρια, Ιόλη, ταξιδεύει και εμπνέεται και πρόσφατα σχεδίασε μια δική της σειρά ρούχων με βάση την καθολική συνείδηση των Mayas, απλή και μυστηριακή. Ο χώρος όμορφος, με ξύλο-μέταλλο και μια «τοιχογραφία» του Θανάση Λάλα, είναι το σημείο που θα βρεις ό,τι ψάχνεις και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Να πούμε και για τη γουστόζικη ποικιλία από ξύλινα ρολόγια και θήκες για ipad; Απλά υπέροχη.

image

Πατριάρχου Ιωακείμ, 2107238981


Siran

image

«Απαπα, αυτά δεν τα φοράω». Μην ορκίζεσαι. Οι ανατροπές στην boutique της Σιράν είναι κάτι συνηθισμένο.  Αφέσου να σου δείξει και ίσως ανακαλύψεις έναν κρυφό σου εαυτό. Με χαλαρή μουσική, φωτισμό, ατμόσφαιρα και μια ελαφριά γυαλάδα στο δάπεδο, θα χαθείς ανάμεσα σε ρούχα και αξεσουάρ εισαγωγής για άνδρες και γυναίκες. Τίποτα τυποποιημένο, τίποτα στημένο. Μόνο στιλ και καλή αύρα.

Σκουφά  38, 2103600807

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice