Πασχαλινό transitional dressing

Σας προλαβαίνω, δεν σας προλαβαίνω στο πακετάρισμα των πραγμάτων σας

Επειδή σήμερα κάνει αρκετό κρύο αλλά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα -δεν ξέρω πώς- αλλά ως δια μαγείας οι θερμοκρασίες θα είναι ανοιξιάτικες με ηλιόλουστα 20άρια, να τι μπορείτε να φορέσετε για να είστε chic και κομψή αλλά και στη mega τάση της σεζόν, τα 70s! Δεν αναφέρομαι μόνο σε όσες φύγετε εκτός πόλης σε όμορφα χωριά, αλλά και σε όσες κάνουν ένα urban εορταστικό πρόγραμμα στην Αθήνα. Σας προλαβαίνω δεν σας προλαβαίνω στο πακετάρισμα των πραγμάτων σας!

image

Τζιν πουκάμισο, αγαπημένο! Ταιριάζει άνετα και με ένα λευκό παντελόνι, μία ωραία δερμάτινη ζώνη και ανάλογα hippie suede μποτάκια. Συμπληρώστε με κρεμαστά σκουλαρίκια που είναι πάλι full μόδα ή ακόμη συνδυάστε το με ανάλογο χρωματικά τζιν παντελόνι.

image

Αέρινα φλόραλ φορεματάκια ή χαλαρά μακρυμάνικα βαμβακερά μπορούν να φορεθούν εξαιρετικά με μπαλαρίνες ή biker μποτάκια ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Please χωρίς καλσόν αν είναι εφικτό!

image

Μίντι 70s αέρινα φορέματα με free-spirited μανίκια-φουφούλες, φουσκωτά, κυματιστά τελειώματα και πιθανόν κρόσσια είναι το απόλυτο trend. Μούσες της τάσης για να έχετε και πλήρη εικόνα είναι η Ali McGraw, η Tori Richard και η Jane Birkin! Από τις σημερινές μπορείτε να ακολουθήσετε την Erin Wasson και τη Sienna Miller, που είναι γεννημένες boho queens!

image

Βέβαια για καλό και για κακό πάρτε μαζί σας ένα μπουφάν. Εκτός από το δερμάτινο τζάκετ, επιβάλλονται και οι εσάρπες και τα πλεκτά πουλόβερ!

Καλό Πάσχα my Athens Voice elegant readers

Instagram @elforell

Blog: http://elforelegantlife.blogspot.gr/


Photo Credits:Self Service Magazine, Chloe.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice