Είσαι μέτρια ή όμορφη;

Είσαι μέτρια ή όμορφη;

Η νέα καμπάνια της Dove ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους
  • A-
  • A+

Αισθάνεσαι όμορφη; Επιλέγεις να αισθάνεσαι όμορφη; Αυτό είναι το θέμα της νέας καμπάνιας Dove «Διάλεξε όμορφη».

Μια έρευνα έδειξε ότι το 96% των γυναικών θεωρούν τον εαυτό τους μέτριο. Για να το δοκιμάσει πρακτικά, η Dove τοποθέτησε πινακίδες στις εισόδους δημόσιων κτιρίων σε πέντε πόλεις παγκοσμίως: Σανγκάη, Σαν Φρανσίσκο, Λονδίνο, Σάο Πάολο και Δελχί.

Η μία πόρτα έγραφε «όμορφη» και η άλλη «μέτρια». Η Dove κατέγραψε τις αντιδράσεις των γυναικών. Κάποιες δίστασαν, ενώ άλλες αποφάσισαν να μην περάσουν καν από την πόρτα!

Η Dove έκανε μικρές συνεντεύξεις με τις γυναίκες μετά, οι οποίες παραδέχτηκαν ότι το να επιλέξουν να περάσουν από την πόρτα «μέτρια» είχε αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή τους. Η είσοδος από την πόρτα «όμορφη» χρειαζόταν περισσότερο θάρρος αλλά τις έκανε να νιώθουν πολύ όμορφα μετά, κι αυτό είναι και το μήνυμα της καμπάνιας: μόνο οι ίδιες οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να νιώσουν όμορφες.

«Η "Dove Επιλέγει Όμορφη" ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την προσωπική τους επιλογή, γιατί όταν το κάνουν, ξεκλειδώνεται η ευτυχία και η εμπιστοσύνη που πηγάζει από την αυτοπεποίθηση», δήλωσε η Τζένιφερ Μπρέμνερ, marketing director της Dove.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

It bag 2020: μισοφεγγαράκι μου λαμπρό
It bag 2020: μισοφεγγαράκι μου λαμπρό
Back to top