Το ελληνικό καλοκαίρι στην τσάντα σου

Η Salty Bag έρχεται με νέα «αλμυρή» συλλογή

Οι αγαπημένες μας τσάντες από ανακυκλωμένα ιστιοπλοϊκά πανιά έρχονται με νέα συλλογή για να φέρουν το καλοκαίρι στις αγκαλιές μας. Αντλώντας έμπνευση από τις ελληνικές θάλασσες, τις διάσημες παραλίες των νησιών μας και φυσικά την ιστιοπλοΐα, η Salty Bag παρουσιάζει τις ανανεωμένες της σειρές, αλλά και δύο νέες, την «Psarou» και την «Boops Boops», που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τα ιδιαίτερα υλικά, όπως το δέρμα και τις μπρούτζινες λεπτομέρειες καθώς και τις φόδρες από ανακυκλώσιμα υλικά.

The Classic Series

image

image

Η χαρακτηριστική πλέον σειρά της Salty Bag, «Classic», ενσωματώνει τα χρώματα των σκαφών στα μοντέλα της σειράς με το δέρμα, τα λευκά πανιά και τις μπρούτζινες λεπτομέρειες να αναπαριστούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία ενός κλασσικού ιστιοπλοϊκού. Τώρα σε ακόμα περισσότερα χρώματα από το λαμπερό ελληνικό καλοκαίρι.

Psarou

image

image

Η σειρά «Psarou» αποτελεί ένα φόρο τιμής στη διάσημη παραλία της Μυκόνου, που χαρακτηρίζεται από τη λιτή ομορφιά του τοπίου της. Τα μοντέλα της «Psarou» είναι κομψά και μίνιμαλ, με πρωταγωνιστή το ελληνικό ψάρι σκουμπρί πάνω σε επαναχρησιμοποιημένα ιστιοπλοικά πανιά. Ένας συνδυασμός δέρματος από την Τοσκάνη και ιδιαίτερων κουμπωμάτων με φίνες μεταξοτυπίες.

The R2R Series

image

Η σειρά R2R εμπλουτίστηκε με νέα κομμάτια σε μικρά και μεγάλα μεγέθη. Μία μολυβοθήκη, ένας κομψός φάκελος και η απαραίτητη μικρή duffel bag είναι κάποια από τα new entries.

Boops Boops

Η σειρά «Boops Boops» πήρε τη παιχνιδιάρικη ονομασία της από το γνωστό ψάρι γόπα (boops boops στα λατινικά) που βρίσκεται στη Μεσόγειο. Ο συνδυασμός του δέρματος και του χρωματιστού nylon πανιού δίνει έμφαση στις αντιθέσεις, ενώ οι έντονες αποχρώσεις αποπνέουν έναν αέρα αισιοδοξίας.

Άκου και το καλύτερο!

image

Η νέα συλλογή της Salty Bag Spring/Summer ’15, περιλαμβάνει τσάντες από up-cycled υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε μοντέλα επόμενης σεζόν, όπως οι φόδρες από Climatex. Έτσι, επιστρέφεις τη Salty Bag σου –η οποία θα μεταποιηθεί– και κερδίζεις και έκπτωση 15% - 40% για αγορές μέσω του site για ένα χρόνο. Επιπλέον τα booklets που συνοδεύουν το κάθε μοντέλο, αναγράφοντας την ιστορία της ονομασίας τους αλλά και την προέλευση του κάθε πανιού, παράγονται πλέον αποκλειστικά από ανακυκλώσιμο χαρτί εγκεκριμένο από το FSC (Forest Stewardship Council).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice