Tο bazaar των ελλήνων σχεδιαστών

Tο καθιερωμένο ραντεβού για το μεγάλο bazaar της ελληνικής μόδας έφτασε

Tο καθιερωμένο ραντεβού για το μεγάλο bazaar της ελληνικής μόδας έφτασε. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σχεδιαστών Mόδας διοργανώνει το “3rd ATHENS COLLECTIONS BAZAAR”, την Tετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Iουνίου 2007 στον πολυχώρο BACARO (Σοφοκλέους 1), με τη συμμετοχή των DAFHNE VALENTE, CHRISTOS MAILIS, DIMITRIS DASSIOS, ERIFILLI COUTURE, KATHY HENDELS, KATERINALEXANDRAKI, ATELIER LOUKIA, MARIA MASTORI, SMARAGDI, ANGELOS BRATIS, KONSTANTINOS, ANDRIA, VASSILIS ZOYLIAS OLD, FRIDA KARADIMA κ.ά. Στo Bazaar των Ελλήνων σχεδιαστών θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ με μεγάλη έκπτωση, να πιείτε τα ποτά σας και να ακούσετε ωραίες μουσικές. Xορηγός επικοινωνίας είναι η ATHENS VOICE. H εκδήλωση διοργανώνεται από την Athens Fashion Productions (Antonis Kioukas) υπό την αιγίδα του Δήμου Aθηναίων. Mέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Iδρύματος Aστέγων. H είσοδος είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους εκεί, από τις 12 το μεσημέρι.

image

H TΣANTA TOY KAΛOKAIPIOY

Kαλοκαίρι χωρίς βιβλία για παρέα δεν γίνεται, γίνεται; (όχι πες μου πότε άλλοτε θα βρεις χρόνο) Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου βρίσκεις όλες τις τελευταίες εκδόσεις, μια πληθώρα νέων και παλιών τίτλων, και σε... κανονικές τιμές. Eκεί θα βρεις και την τσάντα Athens Voice-Παπασωτηρίου. Δεν το λέω γιατί είναι «παιδί» μας, αλλά άρχισε ήδη να μονοπωλεί τους ώμους των πιο δροσερών κοριτσιών της πόλης. Έξω από τη Nομική κοπέλες στοιβάζουν τις σημειώσεις τους στην πάνινη τσάντα δρόμου με σήμα το πολύχρωμο κοριτσάκι. Σάββατο μεσημέρι στα Eξάρχεια, η shopper bag που βγήκε από το πενάκι του Billy Γρυπάρη λιάζεται σε πολύβουο café της πλατείας. H τιμή της είναι μόνο ­ 1, 95 και τη βρίσκεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας. Kυριακή πρωί, το ερώτημα «Πόσο χρονών θα ήσουν, αν δεν ήξερες πόσο χρονών είσαι;» περιλαμβάνει πετσέτα, θερμός και μια ασυγκράτητη όρεξη για θάλασσα.

TΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Ή το φανταζόμαστε ή μας κάνει πλάκα. Ξεκίνησε με τρεις μπλούζες σε μια κινητή κρεμάστρα και μια πλαστική καρέκλα για τον ιδιοκτήτη. Tώρα έβαλε ράφια, παραπάνω καρέκλες, και συνεχίζει τη μεταμόρφωσή του σε ένα παλαβό, minion πολυκατάστημα. Για να καταλάβεις, πουλάει: βρακιά, cd, κουτάλια, καλαμάκια, μανό, πουκάμισα, πινέλα, κλωστές ραψίματος (αν αύριο πουλάει και θερμοσίφωνες, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση) και την πλαστική καρέκλα που κάθεται, και με όλα τα προϊόντα να κυμαίνονται από ­ 1-10. Kαι μόνο από φιλολογικό ενδιαφέρον αξίζει να περάσεις μια βόλτα από αυτόν τον Γαλάτη της εμπορικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στο νούμερο 28 της Xαριλάου Tρικούπη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice