Μια digital βόλτα στο showroom της H&M

Σπορ φουτουρισμός και λάμψη αστεριών από την H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015

Αθλητική ενέργεια, χρηστικός φουτουρισμός και λάμψη αστεριών είναι τα θέματα της H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015. Τα παλτό και μπουφάν με φερμουάρ έχουν μία μοντέρνα φρεσκάδα, ενώ τα ζιβάγκο είναι απολύτως αναγκαία, μαζί με τα πουλόβερ lurex και τα παντελόνια σε ίσια και καμπάνα γραμμή. Είναι μια συλλογή σχεδιασμένη σε επίπεδα ευκολοφόρετων κομματιών και με μια αγορίστικη διάθεση. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 200 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα θα πωλείται στην Αθήνα (Ερμού 54) και τη Γλυφάδα, και στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 22), από τις 10 Σεπτεμβρίου.

«Λατρεύω τη διάθεση και την ενέργεια της H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015. Τα σπορτίφ ρούχα με φερμουάρ είναι ιδανικά για το δρόμο, ενώ τα ζιβάγκο δημιουργούν πολυεπίπεδη εμφάνιση. Το λαμπύρισμα του δίνει μια γιορταστική νότα στη σεζόν, μέρα και νύχτα», λέει η Ann-Sofie Johansson, δημιουργική σύμβουλος της H&M.

image

Τα πανωφόρια με φερμουάρ είναι εξαιρετικά. Στη νέα συλλογή βρίσκουμε πρακτικά καπιτονέ νάιλον παλτά και μακριά γιλέκα, καμηλό παλτά με λάστιχο στη μέση ή μεσάτα μάλλινα παλτά με εσωτερική νάιλον επένδυση που κουμπώνει με φερμουάρ.

Τα πλεκτά βρίσκονται στο επίκεντρο, ιδιαίτερα τα πουλόβερ με γυριστό ζιβάγκο γιακά σε διάφορα στιλ. Τα πλεκτά από lurex φοριούνται μέρα και νύχτα, ενώ η ραβδωτή πλέξη (λάστιχο) και τα φερμουάρ προσδίνουν αθλητική ενέργεια.

Τα παντελόνια έχουν είτε ίσια γραμμή είτε ανοίγουν σε φαρδιά καμπάνα, ενώ τα κολάν με ραβδωτή πλέξη (λάστιχο) αποκτούν δραστήρια εμφάνιση.

image

Οι υφές δημιουργούν αντιθέσεις, με τη γυαλάδα του laminated μαλλιού στα σακάκια και τις φούστες, τα παλτά από ψεύτικη γούνα, τα μεσάτα από ματ μάλλινο ύφασμα και τα πουκάμισα με πούλιες.

Φουτουριστική αστρική λάμψη σε διάφορα κομμάτια, όπως πουκάμισα από lurex και μακρυμάνικα φορέματα με γυριστό γιακά, ή πλεκτά τύπου ζακάρ για το μεσάτο κοστούμι.

Η εμφάνιση έχει επίπεδα, ιδίως με μακριά φορέματα που φοριούνται πάνω από ασορτί παντελόνια, ή μακριά ασύμμετρα πουκάμισα φορεμένα με ζιβάγκο πουλόβερ.

Πρακτικά κομμάτια υπογραμμίζουν την «αγορίστικη» διάθεση, όπως σαλοπέτες ή ολόσωμες φόρμες σε ραβδωτή πλέξη​ ​με φερμουάρ​.​

image

Υφάσματα

Μαλλί, lurex, νάιλον, δέρμα, καστόρινο δέρμα, ψεύτικη γούνα και μετάξι.

Χρώματα

Μπορντώ, οξειδωμένο κόκκινο, πορτοκαλί κολοκύθας, σκούρο πράσινο, καμηλό, γκρι μελανζέ, μαύρο, ζαχαρί, χρυσό, μπρονζέ και ασημί.

​Aξεσουάρ​

Πρακτικά καπέλα, laminated μπότες, μακριά γάντια, πέδιλα με τακούνια που φοριούνται με κάλτσες, moon boots, ψεύτικοι γυριστοί γιακάδες και laminated τσάντες​​!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice