Η αμερικανική Vogue στηρίζει την Ελλάδα

Προτείνοντας στις αναγνώστριές της τα καλύτερα εξαγόμενα ελληνικά προϊόντα

Με τον τίτλο «Πώς να στηρίξετε την Ελλάδα: τα αγαπημένα μας εξαγόμενα προϊόντα για την ντουλάπα και την κουζίνα σας» κυκλοφόρησε πριν δυο μέρες η αμερικανική Vogue, ένα άρθρο αφιερωμένο στην Ελλάδα και τα προϊόντα της.

Στα πλαίσια του κύματος αλληλεγγύης που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στο εξωτερικό, σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η αμερικανική Vogue βρήκε το δικό της τρόπο να στηρίξει τη χώρα μας. Προτρέποντας φυσικά τις αναγνώστριές της να ψωνίσουν αμιγώς ελληνικά προϊόντα είτε για την ντουλάπα είτε για την κουζίνα τους.

«Τη στιγμή που η Ελλάδα παραπαίει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ο περισσότερος κόσμος έχει κατακλυστεί από ένα αίσθημα ανικανότητας. Μια συγκινητική προσπάθεια ήλθε από το Λονδίνο, όταν ο Thom Feeney, ένας 29χρονος πρώην πωλητής υποδημάτων, άρχισε μια φιλανθρωπική καμπάνια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Σε μόλις εννέα μέρες, η καμπάνια συγκέντρωσε σχεδόν 2 εκατ. ευρώ χωρίς όμως να επιτύχει το στόχο των 1.6 δισ. ευρώ. Πιστεύουμε ότι ένας τρόπος να στηρίξεις την Ελλάδα είναι επενδύοντας στην εγχώρια βιομηχανία, την ελληνική μόδα, το ελληνικό κόσμημα, την ελληνική κουζίνα. Ευτυχώς, είμαστε αρκετά τυχεροί σε αυτό. Ξεχωρίσαμε κάποια απότ α αγπημένα μας εξαγόμενα ελληνικά προϊόντα. Διαλέξτε ανάμεσα σε αρχαιοελληνικά σανδάλια και ελιές Καλαμάτας, για να στηρίξετε την Ελλάδα, τη στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

Αυτά είναι τα 17 προϊόντα που προτείνει:

image

Apivita

image

Sophia Kokosalaki

image

Athena Procopiou

image

Preekka

image

Zeus + Dione

image

Biolea Organic Extra Virgin Olive Oil

image

Nikos Koulis

image

Cool Soap

image

Lalaounis

image

Ancient Greek Sandals

image

Elena Votsi

image

Korres

image

Freshline

image

Katerina Ioannidis

image

Iliada Organic Kalamata Olives

image

Ελληνική φέτα

image

Ileana Makri

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice