Πώς θα βγεις στην παραλία;

5 προτάσεις για να διαλέξεις το ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Το καλοκαίρι έφτασε, η συμφωνία υπογράφηκε, καιρός λοιπόν να ξεχυθούμε στις παραλίες!!! Διαλέξτε το μαγιό που σας ταιριάζει και κάψτε καρδιές.

Σωματότυπος μήλου. Ο κορμός είναι στρογγυλεμένος και το βάρος βρίσκεται στην κοιλιά και στο στομάχι. Οι μηροί είναι αδύνατοι και τα πόδια λεπτά. Το ολόσωμο μαγιό σε κολακεύει πολύ. Αν πάλι θέλεις μπικίνι διαλέξε ένα τοπ σε σχήμα V και απέφυγε τα brazilian.

image

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχει σωματότυπο μήλου

Σωματότυπος αχλάδι. Χέρια μακριά και λεπτά, αδύνατες γάμπες και μεγάλη περιφέρεια. Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Απόφυγε τα μπικίνι που το κάτω μέρος τους είναι εμπριμέ ή με πολλά σχέδια. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η προσοχή να εστιάζεται στην περιφέρεια.

image

Η Κίμ Καρντάσιαν έχει σωματότυπο αχλαδιού

Σωματότυπος κλεψύδρα. Πλάτη αδύνατη, μέση λεπτή, πλούσιο στήθος και θηλυκή περιφέρεια. Σώμα γεμάτο καμπύλες, συμμετρικές, αδύνατη μέση. Είστε τυχερές, μπορείτε να φορέσετε ό,τι θέλετε, πειραματιστείτε!

image

Η Μπιγιονσέ έχει σωματόττυπο κλεψύδρας

Σωματότυπος σωλήνα. Οι πλάτες και η περιφέρεια έχουν την ίδια έκταση και η μέση δεν ξεχωρίζει. Τα άκρα είναι πολύ λεπτά. Προτιμήστε λοιπόν ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτη τη μέση, τα λεγόμενα μονοκίνι.

image

Η  Kέλι Χόλμς έχει σωματότυπο σωλήνα

Αθλητικό ή τριγωνικό σώμα. Μικρό στήθος, μεγάλη πλάτη και στενή λεκάνη. Επιλέξτε ένα μαγιό που να δείχνει το σώμα πιο θηλυκό. Για το πάνω μέρος η καλύτερη επιλογή είναι ένα στράπλες ή ένα τριγωνικό μαγιό με ενίσχυση. Για το κάτω μέρος ένα μαγιό ή brazil σε συνδυασμό με ένα στράπλες τοπ.

image

Η Κάμερον Ντίαζ έχει αθλητικό σώμα 

Μεγάλο στήθος. Είστε αναμφισβήτητα η βασίλισσα της παραλίας. Για αυτό μην κάνετε υπερβολές. Βολάν, κρόσσια και ραμπαλάδες καλύτερα να τα αποφεύγετε. Είπαμε, όμως, είστε η βασίλισσα της παραλίας! Τολμήστε και προτιμήστε ένα βαθύ V για να αναδείξετε το πιο θηλυκό σημείο του γυναικείου σώματος.

image

H Μόνικα Μπελούτσι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών με μεγάλο στήθος

Μικρό στήθος. Τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξετε το στήθος σας, ακόμα και αν δεν είναι μεγάλο. Βολάν, πτυχώσεις, κρόσσια και φραμπαλάδες είναι τέλεια για γυναίκες με μικρό στήθος. Επίσης προτιμήστε τα τοπ με ενίσχυση, μπαλκονάτα ή τριγωνικά που μεγαλώνουν το στήθος.

image

Η Κέιτ Χόλμς αναδεικνύει το στήθος της με ένα τριγωνικό μαγιό

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice