Η stylish agenda του Σεπτεμβρίου

Nέα και ωραία για το ερχομό της νέας σεζόν!

Όπως λέμε και με τις φίλες μου ο Σεπτέμβριος σχεδόν πάντα είναι ένας μήνας που αναγεννά resolutions, καλλιτεχνικές ανησυχίες, σε προκαλεί να θέσεις στόχους για τη νέα σεζόν, να αλλάξεις το στιλ σου, σε ωθεί να ψωνίσεις 2-3 μακρυμάνικα, σε θέλει να κουρεύεσαι για να απαλλαγείς από το καλοκαιρινό σου εαυτό και γενικά να ανανεώνεσαι. Έτσι και εμένα, μου έλειψαν αυτά οπότε παρακάτω θα μοιραστώ stylish οδηγίες και ιδέες για να φτιάξετε τη τέλεια αgenda του Σεπτεμβρίου! Enjoy!

ΗAIRCUT

image

Ό, τι πρέπει για να κάνετε ένα σοφιστικέ μακρύ καρέ και να αναδείξετε το μουτράκι σας ή και άτσαλες αφέλειες που -για την αλλαγή και όποτε εσείς επιθυμείτε- γίνονται και φράντζα.

HAIR PRODUCT

image

Μετά το κούρεμα αν θέλετε στο πέρασμα σας να αφήνετε μία μεταξένια αύρα και τα μαλλιά σας να έχουν μία λαμπερή και silky υφή τότε το hair silk perfume του οίκου Balmain είναι ότι πιο απόλυτο έχετε δοκιμάσει. Περιέχει έλαιο argan, πρωτεΐνες μεταξιού και φυσικά το γαλλικό πολυτελές allure του Balmain από το Παρίσι!

ΕΚΘΕΣΗ

image

Τα υπέροχα γλυπτά και έργα του καινοτόμου καλλιτέχνη Tony Cragg θα βρίσκονται στο κτήριο της Οδού Πειραιώς του Μουσείου Μπενάκη μέχρι και τις 8/11/2015. Αξίζει να περιηγηθείτε και να δείτε από κοντά τα τελευταία του έργα από ξύλο, μπρούντζο, πέτρα και φινιρισμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Ο Cragg παρουσιάζει μια νέα αφαιρετική αντίληψη της μορφής καθώς πειραματίζεται γύρω από την έννοια της συμπίεσης και της ανάλυσης χρησιμοποιώντας τοτεμικές δομές, όπου το ανθρώπινο προφίλ αποτελεί συχνά ένα απομονωμένο στοιχείο του συνόλου.

Διάρκεια: 10/09/2015 - 08/11/2015,ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

DRINKINSPIRATION

image

Στο απόλυτο «The Clumsies». Το νέο αυτό spot κατατάχτηκε μέσα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου και βρίσκεται μόλις στο κέντρο της Αθήνας. Με περίτεχνα δροσιστικά cocktails φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα, infusions και από τα έμπειρα χέρια των Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη. Είναι ό, τι καλύτερο σαν ατμόσφαιρα, με τέλειο decoration για να σβήσετε τη μελαγχολία του Σεπτεμβρίου αλλά και να περάσετε τέλεια τις after work βόλτες σας και ακόμη πιο καλά τα dates του Σαββατοκύριακου. Πραξιτέλους 30, Κέντρο, Tηλ: 2103232682,Tηλ: 2103232682


​blog: https://elforelegantlife.blogspot.gr/, insta: @elforell