Άνοιξε το νέο flagship Vans Store της Αθήνας

Η Vans σε περιμένει εκεί για να σε ξεναγήσει στο κόσμο της!

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Το Σάββατο 24/10, το ραντεβού ήταν ένα. Όλοι οι λάτρεις και υποστηρικτές της VANS συναντήθηκαν για να γιορτάσουν το άνοιγμα του νέου καταστήματος του brand στο Athens Metro Mall.

Εκρηκτικές ήταν οι εμφανίσεις του dance crew Monkey business παρέα με τους Breakings, και του μουσικού group Batala, όπου ξεσήκωσαν το κοινό με τους μουσικοχορευτικούς ρυθμούς τους, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επίσης, οι μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Νίκης Ξημέρη και του VJ του MTV, Σπύρου Μαργαρίτη, διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

image

Μαζί μας, στο μεγάλο opening ήταν τα δυο θρυλικά μοντέλα της Vans, Old Skool και Slip-Οn, που «ζωντάνεψαν» για να μοιραστούν αποκλειστικά, αλλά και καθοριστικά στιγμιότυπα από την πορεία τους προς την κορυφή του street youth culture με τον μοναδικό νότιο-καλιφορνέζικο αέρα τους.

Τα διάσημα μοντέλα μοίρασαν δώρα, ξενάγησαν τους επισκέπτες στο κατάστημα, φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του brand, και χόρεψαν με το δικό τους ιδιαίτερο στυλ!

image

Το Vans customization project ανέλαβε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Philippos Theodorides, όπου μεταμόρφωσε τα Vans σε artworks εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό στυλ του.

Το νέο κατάστημα της Vans άνοιξε και σε περιμένει για να σε ξεναγήσει στο κόσμο της!

image

image

Spread the word the new Vans store @Athens Metro Mall! #VansAthensMetroMall 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice