Το τελευταίο αντίο στην Hipster Barbie του Instagram

Πενθούν οι 1,3 εκατομμύρια followers της

Η hipster Barbie, ή αλλιώς Socality Barbie, ο λογαριασμός στο Instagram που αγαπήθηκε από περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers σε λιγότερο από 5 μήνες, πόσταρε εισήμως την τελευταία του φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα. Έχοντας ποστάρει 136 selfies στο δάσος, σε μια ομιχλώδη λίμνη, με το αγόρι της, στο μπάνιο, κτλ κτλ, η δημιουργός και φωτογράφος της Socality Barbie, Darby Cisneros, πόσταρε μια πραγματική αποχαιρετιστήρια selfie με την ίδια και την διάσημη κούκλα.

«Ξεκίνησα την Socality Barbie σαν ένα τρόπο να διακωμωδήσω όλες τις τάσεις του Instagram τις οποίες θεωρώ γελοίες. Ούτε σε 1 εκατ. χρόνια δεν φανταζόμουν ότι θα λάμβανε τέτοια προσοχή αλλά εξαιτίας αυτού άνοιξε την πόρτα για ένα σωρό σπουδαίες συζητήσεις, όπως: πώς επιλέγουμε να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας online, πόσο το παρακάνουμε κάποιοι προκειμένου να δημιουργήσουμε την τέλεια instagram ζωή και το ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση η αυθεντικότητα και τα κίνητρά μας».

image

Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε για να σατιρίσει τους χίπστερ χρήστες της πλατφόρμας που ανταγωνίζονται σε καλλιτεχνικές πόζες με έπαθλο περισσότερα loves, έγινε γρήγορα viral και προσέλκυσε πολλές προτάσεις από εταιρείες που ζητούσαν από την Darby Cisneros να προωθήσει τα προϊόντα τους. Προτάσεις τις οποίες φυσικά η Darby απέρριψε και αποφάσισε ότι η δουλειά της Socality Barbie έφτασε στο τέλος της. 

Όπως δήλωσε, ο λογαριασμός θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα ανοιχτός για όσους θέλουν να τον επισκεφτούν αλλά δε θα υπάρξουν νέα posts.

image

image

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice