Το πιο σέξι fitness ζευγάρι έφτασε

Το μόνο που χρειάζομαι για προπόνηση με στιλ είναι τα νέα μου Reebok Workout TR

Δεν πάει πολύς καιρός που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα χόμπι για να ξεδίνω στον ελεύθερο χρόνο μου και άρχισα τένις. Το τένις βέβαια είναι πολύ απαιτητικό σαν άθλημα και για να αποφύγω τυχόν τραυματισμούς άρχισα παράλληλα και προπονήσεις crossfit και trx για ενδυνάμωση μυών και αύξηση αντοχής. Η γυμναστική και η αφοσίωση σε ένα άθλημα όμως είναι κάτι περισσότερο από χόμπι. Είναι κόλλημα, είναι τρόπος ζωής. Έτσι η διατροφή μου άρχισε σιγά σιγά να μεταφέρεται από fast food και σουβλατζίδικα σε μαγειρευτά και superfoods, ενώ φυσικά οι φόρμες, τα κολάν, τα φούτερ και τα αθλητικά παπούτσια απέκτησαν δικό τους τμήμα στην ντουλάπα μου.

Όταν ασχολείσαι εντατικά με την προπόνηση, το σώμα σου έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να καλύψεις. Ανακάλυψα ότι αδιαμφισβήτητοι σύμμαχοί είναι ο ύπνος, η σωστή διατροφή και φυσικά ο σωστός εξοπλισμός. Έμαθα ότι μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τα όριά σου, αρκεί να έχεις τα σωστά εφόδια. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό (όπως φαινόταν και σε μένα) αλλά πραγματικά έχει μεγάλη σημασία το είδος του αθλητικού που θα φορέσεις ανάλογα με το τι άσκηση θες να κάνεις. Αν για παράδειγμα, σου έχει τύχει να τρέχεις και να νιώσεις πόνο ή ενοχλήσεις στα πόδια, αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν έχουν την κατάλληλη τεχνολογία για να απορροφούν τους κραδασμούς της κίνησης. Με την ίδια λογική, για μια προπόνηση crossfit ή trx χρειάζεσαι ένα παπούτσι που να προσφέρει σταθερότητα, καλή πρόσφυση, αντιολίσθηση και φυσικά να είναι άνετο. Πού θα το βρεις; Χμ...

image

image

Ευτυχώς φίλοι μου, μας σκέφτηκε η Reebok και κυκλοφόρησε το διαμαντάκι που λέγεται Workout TR και το οποίο αγάπησα με την πρώτη ματιά. Θα ορκιζόμουν ότι μπαίνοντας στα Intersport σχεδόν το άκουσα να με φωνάζει: «Μπεζάκι, δοκίμασέ με! Θα γίνω ο καλύτερος παρτενέρ σου στις προπονήσεις». Υπέκυψα κι εγώ και δε το μετανιώνω. Διότι και πολύ ωραία έδειχνε στο ποδαράκι μου και δεν μου έπεσαν τα μαλλιά όταν ρώτησα την τιμή. Σημαντικό!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Elenioui Bez (@elenioui) στις Μάι 10, 2016, 6:36πμ PDT

Κι ήρθε η ώρα του crash test. Έβαλα κολάν, μακριά μπλούζα και τα ωραία μου πορτοκαλόλευκα Reebok Workout TR και πήγα στην προπόνηση. Απερίγραπτος ενθουσιασμός! Αρχικά το ελαφρύ πλέγμα που διαθέτουν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και η τεχνολογία nanoweb ενισχύει την αντοχή και την υποστήριξη. Και το πιο βασικό για μένα (και τη φίλη που μου κάνει πεντικιούρ και έχει απαυδήσει με τους τραυματισμούς μου) είναι ότι έχουν ενίσχυση ενδιάμεσης σόλας που κρατάει το πόδι σταθερό κατά τις μεσαίες και πλάγιες κινήσεις.

image

image

image

image

image

image

image

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για ένα αθλητικό παπούτσι; Εγώ ναι, να μπορώ να το φοράω όλες τις ώρες! Στην προπόνηση, στη δουλειά, στη βόλτα. Γιατί το άνετο είναι το νέο σέξι. Οι εποχές που οι γυναίκες «αυτοτιμωρούμασταν» με άβολα παπούτσια και ρούχα που δεν έπαιρνες ανάσα έχουν περάσει (δε λέω ανεπιστρεπτί γιατί με τη μόδα ποτέ δεν ξέρεις). Τώρα αυτό που μετράει είναι να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, κι αν αυτό στο προσφέρει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κι όχι ένα 12ποντο, τότε αυτά πρέπει να φοράς. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να χαρώ με τα καινούργια μου Reebok Workout TR, αφού έχουν σούπερ μοδάτο σχεδιασμό και μπορώ να τα συνδυάσω με όλα!


Ευχαριστούμε το training studio «Μέρα 4 fit» και την A.P. Tennis Academy για το χώρο και την προπόνηση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice