Οι 31 διαφορετικές εμφανίσεις της Beyoncé στο νέο της άλμπουμ-φιλμ «Lemonade»

Δείτε τις μία προς μία

Μόλις κυκλοφόρησε και συζητιέται όσο κανένα της άλλο πρότζεκτ.

Άλλοι είπαν ότι είναι ένα πείραμα που μπορεί να δείχνει πού πάει η μουσική βιομηχανία.

Άλλοι είπαν ότι είναι ένα πολιτικό μανιφέστο – όσο μανιφέστο μπορεί να είναι ο λόγος της Beyoncé.

Άλλοι είπαν ότι είναι μία (ακόμα) προσπάθειά της να μεταπηδήσει στον κινηματογράφο.

Άλλοι είπαν ότι είναι ο μαξιμαλισμός στην ποπ εκδοχή του.

Άλλοι είπαν ότι είναι ένα αντιρατσιστικό πρότζεκτ.

Άλλοι είπαν ότι είναι ένα συνωμοσιολογικό πρότζεκτ πίσω από το οποίο κρύβεται η CIA.

Άλλοι είπαν ότι απλώς ήθελε να αλλάξει πάρα πολλά κοστούμια. Ή ότι ήθελε να στείλει μία «ερωτική επιστολή - παράπονο» στο σύντροφό της Jay-Z.

Όλοι όμως συμφωνούν ότι το visual album «Lemonade» της Βασίλισσας Μπι είναι μία μοναδικότητα στη μουσική που συνδυάζει όλα τα στοιχεία της ποπ βιομηχανίας: από τη μουσική και την εικόνα, μέχρι το μήνυμα και τη Μόδα. (Όσο για τη λεμονάδα, η ιδέα κρύβεται πίσω από μία παροιμία που λέει (και on camera) η γιαγιά της Beyoncé: Αν η ζωή σου δώσει λεμόνια, εσύ τότε φτιάξε «Λεμονάδα» με αυτά).

Ένα από τα αγαπημένα, ενδιαφέροντα σημεία επάνω στη Beyoncé είναι πάντα το ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ.

Στην προκειμένη περίπτωση, μέσα στα 11 κεφάλαια του «Lemonade» κάνει 31 διαφορετικές εμφανίσεις, όλες με ένα διαφορετικό γνώρισμα. Και όλες κάτω από μία γενική επικεφαλίδα που θα μπορούσε να ήταν #μαύρο_κορίτσι_και_μαγεία_του_νότου αλλά και δυναμική γυναίκα που αντιμετωπίζει την προδοσία από τον σύντροφό της αλλά και διεκδικεί τη θέση της στην κοινωνία.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις ξεχωρίζει μία κίτρινη-κροκί τουαλέτα του Roberto Cavalli και άλλες αναφορές σε looks υψηλής μόδας αλλά και street αισθητικής ρούχα, όπως η εικόνα με το σουέτερ και την κουκούλα με Yeezy και Hood από την Air. Ιέρεια βουντού ή σεμνή κοπέλα οικοτροφείου από τον Νότο κουμπωμένη ως το λαιμό, αρτίστα σε μια ξύλινη βεράντα της Νέας Ορλεάνης με σφιχτό, λευκό κορσέ με κορδόνια και μετά πάλι σπορτίφ κορίτσι με κολάν και γούνα. Αφρικάνικες επιρροές, L.A. αλλά και Νέα Υόρκη – με ένα μαύρο δερμάτινο σουτιέν της νεοϋορκέζικης Zana Bayne ή μία ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή από το Κουβέιτ Yousef Al Jasmi

Όλα τα looks της Beyoncé τα έχει επιμεληθεί η νεοϋορκέζα ενδυματολόγος, στιλίστρια και σύμβουλος μόδας Marni Senofante, με την οποία η Beyoncé συνεργάζεται συχνά.

image

image

 image

 image

 image

 image

 image

 image

 image

 image

 image 

image 

image 

image

 image

 image 

image 

image 

image 

image 

image 

image 

image 

image 

image 

 image

 image

 image

 image

 image

 image 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice