Τα γονίδια έκαναν δουλειά! Διάσημα μοντέλα στα χνάρια των γονιών τους

Από τη Lily Rose Depp μέχρι τον Brooklyn Beckham, οι πασαρέλες είναι στα πόδια τους

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει, λένε κάποιοι, και γιατί όχι λέμε εμείς αφού καλά γονίδια έχουν, φήμη που προηγείται του ονόματός τους έχουν και τις κατάλληλες γνωριμίες έχουν. Αυτά είναι τα νέα ονόματα της πασαρέλας που θα συζητηθούν πολύ. Και με το δίκιο τους.

Η 17χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί, είναι το νέο πρόσωπο της Chanel για το άρωμα Chanel No.5 L' Eau. Η Βανέσα Παραντί που έγινε διάσημη ότα πόζαρε για τη Chanel το 1990, βλέπει 26 χρόνια μετά την κόρη της να κάνει την πρώτη της διαφήμιση αρώματος για το ίδιο brand. Ωστόσο, φαίνεται πως η Λίλι Ρόουζ έχει έφεση και στην υποκριτική αφού θα τη δούμε στη δραματική ταινία Planetarium με τη Νάταλι Πόρτμαν.

image

Ακόμα ένα διάσημο δίδυμο μαμάς-κόρης είναι η Σίντι Κρόφορντ και η Κάια Γκέρμπερ. Η Σίντι έκανε την πρώτη της φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού όταν ήταν 16. Η κόρη της Κάια το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση για το περιοδικό ΡΟΡ στην ηλικία των 14 ετών.

image

Η Τζέρι Χολ είναι αμερικανίδα πρώην μοντέλο η οποία ανακαλύφθηκε ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στο Σεντ Τροπέ. Έκανε τέσσερα παιδιά με τον τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ και οι κόρες τις ακολούθησαν επίσης το δρόμο της πασαρέλας.

image

Η Ίρις Λο, κόρη της Σάντι Φροστ και του Τζουντ Λο, χάρη στα καλά της γονίδια και το ταλέντο της κάνει επίσης καριέρα ως μοντέλο.

image

image

Φυσικά δεν είναι μόνο οι κόρες. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν τέσσερα πανέμορφα παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος τους Μπρούκλιν, στην ηλικία των 17 ασχολείται ήδη με το μόντελινγκ αλλά και τη φωτογραφία. Ο 13χρονος γιος Μπέκαμ, Ρόμεο, έχει επίσης κάνει ήδη φωτογραφίσεις για το βρετανικό brand Burberry.

image

Ο Ράφερτι Λο, γιος του Τζουντ Λο και της Σάντι Φροστ, έχει καταφέρει ήδη το όνομά του να συζητιέται στους χώρους του μόντελινγκ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice