Ένα Σαββατοκύριακο μόνο για κορίτσια

Ένα surf event για cool κορίτσια.

Αν η κυμματισμένη θάλασσα δε σε φοβίζει αλλά σε ενθουσιάζει και πάντα ήθελες να μάθεις να τη δαμάζεις, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έτυχε, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Αυτό τον Σεπτέμβρη στην Τήνο, στην παραλία Κολυμπήθρα, η Billabong και το Tinos Surf Lessons διοργανώνουν ένα διήμερο surf event μόνο για κορίτσια.

Μάθε surf με έμπειρους εκπαιδευτές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις με ασφάλεια τα πρώτα βήματα και θα σου δείξουν πόσο διασκεδαστικό είναι. Κάνε Pilates στην παραλία για να γυμνάσεις ή να χαλαρώσεις τους μύες πριν και μετά το surf. Το μενού που προσφέρεται, επιμελείται ειδική διατροφολόγος, η οποία θα είναι πρόθυμη να απαντήσει όποιες απορίες σου σχετικά με το φαγητό αλλά και να σε ενημερώσει για την αξία που έχει η σωστή διατροφή στην καθημερινή μας ζωή. Και το βράδυ όταν το μάθημα τελειώσει, κοιμήσου κάτω από τα αστέρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία, όπου θα στηθούν οι σκηνές.

Τέλος, επειδή event χωρίς αναμνηστικά δε γίνεται, φεύγοντας θα σε περιμένει μία τσάντα γεμάτη εκπλήξεις!

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις στο λιμάνι της Τήνου με τη σκηνή σου!

INFO: Επειδή το surfing εξαρτάται από τον καιρό, θα υπάρχει μια περίοδος αναμονής 3 Σαββατοκύριακα. Σε όποιο από αυτά δώσει πρόβλεψη για κύμα θα πραγματοποιηθεί το event. Οι πιθανές ημερομηνίες είναι οι εξής: 10-11, 17-18, 27-28 Σεπτεμβρίου.

Το event απευθύνεται σε κορίτσια και γυναίκες από 18 ετών και πάνω. Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος γι’αυτό δηλώστε συμμετοχή τώρα! Στο τηλέφωνο: 6947664675 ή με mail στο info@sportservice.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice