Αν είσαι νονά/ός σου βρήκαμε τη λύση:

Πάρε στο βαφτιστήρι σου μια street art λαμπάδα.

Μια καλή ευκαιρία να καλλιεργήσεις την αισθητική του βαφτιστηριού σου, μυώντας το ταυτόχρονα στον κόσμο της «ζωγραφικής του δρόμου», είναι να του πάρεις λαμπάδα με ένα μοναδικό έργο τέχνης πάνω της, φιλοτεχνημένο από έναν από τους πέντε κορυφαίους έλληνες street artists: b., Αλέξανδρο Βασμουλάκη, Matao Oka, OtherPerfectDay και Παύλο Τσάκωνα.

Τους πέντε καλλιτέχνες επέλεξε η γκαλερί The  Breeder. Για να καταλάβει δε ποιος είναι ο καλλιτέχνης που υπογράφει τη λαμπάδα του, μπορείς να το γυρίσεις στην Αθήνα και να του δείξεις στα κτίρια τα έργα του: Τις χαρακτηριστικές κιτρινόμαυρες φιγούρες που υπογράφει ο b.˙ τα εντυπωσιακά κορίτσια με τα οποία έχει «ντύσει» ο Βασμουλάκης τις γκρίζες αθηναϊκές πολυκατοικίες˙ το εντυπωσιακό γκράφιτι ‘Praying Hands’ στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Μενάνδρου που υπογράφει ο Παύλος Τσάκωνας. Οι Matao Oka συνδυάζουν το graffiti, το design και typography, ενώ ο OtherPerfectDay την street art με το animation.

Οι πασχαλινές λαμπάδες με τις υπογραφές τους θα δώσουν χαμόγελα και σε άλλα παιδιά εκτός από τα βαφτιστήρια, αφού τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν εξολοκλήρου στην φιλανθρωπική οργάνωση «Μαζί για το παιδί».

Χρήσιμη πληροφορία: Θα τις βρεις αποκλειστικά στο κατάστημα FabianoBoutique στην Κηφισιά, Αργυροπούλου 8, 210 8087.610

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice