Lady Gaga και Giorgio Armani: Ξανά μαζί

Ο Giorgio σχεδιάζει για τη νέα περιοδεία της Lady Gaga

Ο Giorgio σχεδιάζει για τη νέα περιοδεία της Lady Gaga και εμείς αναμένουμε καινούριο ορισμό της extravaganza

Εντάξει, τα ρούχα της Lady Gaga έχουν από καιρό αποποινικοποιήσει τον όρο «κουλαμάρα». Αλλά όταν μιλάμε για κουλαμάρα με υπογραφή Armani, αλλάζει το πράγμα. Εδώ και λίγες μέρες έχει βουίξει το διεθνές cyber-σαλονάκι των fashionistas από ενθουσιασμό- ανακοινώθηκε ότι στο tour της Lady Gaga “Born this Way” που κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου στη Σεούλ το outfit θα επιμεληθεί ο Giorgio Armani.

n

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Giorgio βάζει την υπογραφή του στην, ας το πούμε εκκεντρική, εμφάνιση της Gaga (η αρχή έγινε στα Grammy του 2010 ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και συναυλίες). Η συνεργασία τους είναι τόσο στενή που όταν ο Armani παρουσίασε την συλλογή του για την άνοιξη του 2011 με φουτουριστικά χρώματα και σχέδια όλοι έσπευσαν να αναρωτηθούν αν είναι επηρεασμένος από τη Lady Gaga αλλά εκείνος αρνήθηκε πεισματικά.

Αυτή τη φορά όμως, τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει δημιουργούν προσδοκίες για υπερβολή άνευ προηγουμένου. Τι να κάνει κι αυτή η καψερή, όλα τα έχει φορέσει, το μόνο που της έμενε ήταν να βάλει το Keybord στο κεφάλι. Και το έβαλε. Κατά τα άλλα, περιμένουμε να τη δούμε με έναν κορσέ από PVC σωλήνες και υλικά όπως πλεξιγκλάς, λατέξ στο χρώμα του δέρματος, μαύρους κρυστάλλους Swarovski και πολλά καρφιά, μερικά εξ αυτών και...φωτισμένα, και κιθάρες διάσπαρτες στο φόρεμα της.

n

Στη βαλίτσα της δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και μερικά ιδιαίτερα κομμάτια σε τακούνια, ξέρεις, αυτά που είναι φτιαγμένα για κάθε άλλο παρά περπάτημα. «Η συνεργασία με τη Lady Gaga είναι πάντα συναρπαστική» είπε ο Giorgio. «Εκτιμώ τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη μόδα για να φτιάξει μια άποψη στη σκηνή και να χτίσει ένα χαρακτήρα.

n

Είναι μια καλλιτέχνης με πολλά ταλέντα και τεράστια ευφυΐα και η δημιουργία των ρούχων που φοράει στη σκηνή είναι μια πολύ δημιουργική άσκηση». Για να δούμε τι θα προκύψει από τη δημιουργική άσκηση του Giorgio.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice