Φρόντισε τα μαλλιά και το σώμα σου φυσικά με Nature Care Products

Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας με βιολογικά εκχυλίσματα που θα λατρέψεις!

Η φύση μας προσφέρει πληθώρα αγαθών με χαρακτηριστικές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και το σώμα. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν, ο σύγχρονος άνθρωπος να στρέφεται όλο και περισσότερο στη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων για την περιποίηση και τόνωση του σώματος του, αλλά και για τη γενικότερη ευεξία και αναζωογόνησή του.

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που προτιμούν τα φυσικά προϊόντα, τότε η σειρά φροντίδας μαλλιών και περιποίησης σώματος Nature θα σε ενθουσιάσει. Η σειρά έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο και λάδι σώματος. Χάρη σε αυτά τα συστατικά συμβάλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά από τις ηλιακές ακτίνες. Παράλληλα, καθαρίζει το δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες και βοηθάει στην απολέπιση ενυδατώνοντας σε βάθος.

Εκτός από σένα και τον αγαπημένο σου, η σειρά Nature φροντίζει επίσης για βρέφη (+6μηνών) και παιδιά, με μια σειρά δημιουργημένη με βάση βιολογικά εκχυλίσματα μελιού που περιλαμβάνει σαμπουάν και αφρόλουτρο καθώς και γαλάκτωμα σώματος. Bοηθά σημαντικά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, του νηπίου αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών και εφήβων λειτουργώντας καταπραϋντικά και χαλαρωτικά. Η συνδυαστική χρήση τους, λειτουργεί αντιβακτηριδιακά ενώ έχει καθοριστικά αποτελέσματα στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος τους. Λόγω των αντιοξειδωτικών, των βιταμινών, των μετάλλων αλλά και των θρεπτικών στοιχείων των συστατικών του μελιού, λειτουργούν υπέρ της κατακράτησης της φυσικής υγρασίας του σώματος.

Σημείωσε ότι τα προϊόντα Nature, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας και έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα τους, περιέχουν - ανά είδος - ουδέτερο Ph, δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

image


Τα Ελληνικά, φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature, διατίθενται για λιανική πώληση σε συσκευασίες των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr, ενώ μέσω των πολυκαταστημάτων Attica (κέντρο Αθήνας, Golden Hall Μαρούσι, Care Lab by Attica Γλυφάδας, Τσιμισκή Θεσ/νίκη) και των Factory Outlet (στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και στην οδό Πειραιώς), μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα αντίστοιχα προϊόντα σε ξεχωριστές συσκευασίες δώρου/ταξιδίου των 50 ml.

Όλα τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature, παρασκευάζονται στα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, δεν περιέχουν παρα-υδροξυβενζοϊκό οξύ (paraben), ορυκτέλαια (mineral oils), αιθανολαμίνες (ethanolamines), ισοδιαζολίνες (isodiazolines) & τριαιθανολαμίνη (triethanolamine) και είναι γνωστοποιημένα τόσο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), με Αριθμό Γνωστοποίησης: C000003327, όσο και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal), με Κωδικό Έγκρισης: 88642. Nature Care Products T: +30 213 0351222-3, E: info@enature.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice