Κι από εδώ, η Οικογένεια Osbourne

Ο Ozzy και η φαμίλια του, πολύ πριν γίνουν τηλεοπτικό ριάλιτι

Ο Ozzy μπορεί να αποκεφάλιζε με τα δόντια νυχτερίδες στη σκηνή (εντάξει, αυτό έγινε κατά λάθος μια φορά αλλά δεν παύει να έχει συμβεί) και να έκανε ο,τιδήποτε σπλάτερ και σατανικό μπορούσε να σκεφτεί, αλλά στην προσωπική του ζωή ήταν γατάκι, το ίδιο και η πολυαγαπημένη του οικογένεια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του 1987 που ήρθαν στο φως.

Ο John Michael “Ozzy” Osbourne γνωρίστηκε με την Sharon Arden, κόρη του μάνατζερ των Black Sabbath, Don Arden, το 1970. Ο Ozzy τότε ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος που θεωρείται ακόμα, ένα από τα πρωτοπόρα ονόματα της σκηνής του heavy metal.

Το 1979 ο Ozzy απολύθηκε από τους Black Sabbath για κατάχρηση ουσιών και εριστική συμπεριφορά και τότε η Sharon ανέλαβε να τον μανατζάρει σαν σόλο καλλιτέχνη, και λίγο αργότερα έγινε και το κορίτσι του.

Εφτά περίπου μήνες μετά το περιστατικό με τη νυχτερίδα, την Ημέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αμερική, στις 4 Ιουλίου του 1982, το ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο Ozzy δήλωσε ότι διάλεξε την ημέρα της εθνικής εορτής για να μην ξεχνάει ποτέ την επέτειο του γάμου του με την Sharon. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο οικογενειακός μπαμπάς-αρκούδος ένοιωθε.

Και αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Παρά τη συνέχιση των προβλημάτων του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η σόλο καριέρα του πήγε καλά, το ίδιο και ο γάμος του. Με την Sharon απέκτησαν τρία παιδιά – την Aimee, την Kelly και τον Jack. 

Και το 1987 φωτογραφήθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού τους σαν μία συνηθισμένη, τυπική οικογένεια, με τις παντοφλίτσες τους και τις πάνες-βρακάκι, όλα όπως πρέπει.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, μέσα από το τηλεοπτικό reality show που παρακολουθούσε τη ζωή των Osbournes βήμα προς βήμα, όλοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για μία πολύ πιο τζαζ οικογένεια από εκείνες τις παλιές φωτογραφίες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice