Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

Το διασημότερο μοντέλο του κόσμου ξεκινάει μπίζνες και ανοίγεται στα social

Η Kate Moss μπορεί να σνομπάρει τα social media όσο θέλει. Γιατί ήταν διάσημη (και μάλιστα, συχνά για τους λάθος λόγους) πολύ πριν η κάθε μικρή συνοικιακή σταρλετίτσα κάνει duckface στην κάμερα του κινητού της. Η Kate Moss δεν χρειάστηκε ποτέ της να βγάλει selfie, γιατί ήδη είχε βαρεθεί να τη φωτογραφίζουν από την εποχή που τα κινητά τηλέφωνα ζύγιζαν όσο ένας τηλεφωνικός κατάλογος.

Η δύναμη των social media όμως δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα κορίτσι που θέλει να κάνει μπίζνες και το εννοεί σοβαρά. Η Kate, τώρα πια είναι ένα σύμβολο των ‘90ς. Τη φωτογραφίζουν σαν celebrity και την αντιμετωπίζουν σαν ιερό τοτέμ. Οπότε σκέφτηκε και έπραξε το σοφόν: άνοιξε δικό της πρακτορείο. Kate Moss Agency. Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα πρακτορεύει αλλά θα μπορούσαμε εύκολα να φανταστούμε.

Ό,τι και να είναι, οι μπίζνες χρειάζονται προβολή. Η Kate ε-πι-τέ-λους άνοιξε λογαριασμό στο Instagram κι έτσι όλοι θα μπορούμε να παίρνουμε μικρές κλεφτές ματιές στη ζωή της και στους χώρους όπου κινείται. Θα βλέπουμε τι φοράει στην καθημερινότητά της και τι κάνει ένα τυχαίο βράδυ στα μέσα της εβδομάδας. Η Kate Moss έγινε άνθρωπος κανονικός σαν εμάς – έχει Instagram!

Με μία διαφορά όμως. Μέσα στις 2 πρώτες μέρες που άνοιξε το λογαριασμό της και μόνο με 5 φωτογραφίες και ένα βίντεο που ανέβασε, την ακολούθησαν 596 χιλιάδες άνθρωποι κι εκείνη, βαριεστημένη, δεν ακολουθεί κανέναν. Έτσι κάνουν οι σταρ παλαιάς κοπής.

Για όσους ενδιαφέρονται: @katemossagency - www.katemossagency.com

Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

Πρώτο post που ανέβασε η Kate: Το εξώφυλλο του περιοδικού Business Of Fashion - Special Edition, τεύχος Οκτωβρίου 2016 με τίτλο 'Kate Moss Inc'. Φωτογραφία #nikolaivonbismarck. Make up @kirstenpiggott. Μαλλιά @jamesbrownhair

Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

“Μόλις πήραμε στα χέρια μας το επετειακό τεύχος του @dazed για τα 25 του χρόνια, με την Kate. Φωτογραφία @ethanjamesgreen σε styling @alistermackie μαλλιά @1malcolmedwards make up @mirandajoyce και νύχια @mariannewman”

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης KMA (@katemossagency) στις Σεπ 20, 2016, 10:05πμ PDT

Τρίτο post: Το νέο βίντεο για την καμπάνια του επανα-λανσαρίσματος των κλασικών Gazelle της adidas originals, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η παλιά φωτογράφηση της Kate Moss φορώντας τα θρυλικά sneakers.

Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

H Kate “φορώντας @albertaferretti. Φωτογράφος ο @luigiandiango Styling #JoeMcKenna Make up @georgisandev Μαλλιά @luigimurenu Νύχια @sophynails”

Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

Ένα τέλειο πορτρέτο για την καμπάνια των καλλυντικών Decorté. “Φωτογράφος ο @mariotestino.  Styling @paulcavaco. Μαλλιά @sammcknight1. Μακιγιάζ @thevalgarland. Νύχια @lorrainevgriffin”

Miss Kate Moss, καλωσορίσατε στο Instagram

Η λεζάντα της Kate για τα λουλούδια που της έστειλαν από το περιοδικό Dazed: “Ευχαριστούμε @dazed που μας φώτισες το απόγευμα”.