Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει ως «αφέντρα» ερωτευμένη με τον Mr. WikiLeaks (εικόνες, video)

«Φοράω εσώρουχα για μένα. Αν τα δει και κάποιος, είναι ένα έξτρα μπόνους»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σε λιγότερο από τρεις μήνες η ναυαγοσώστρια φαντασίωση των ανδρών της δεκαετίας του '90 γίνεται 50 ετών. Η Πάμελα Άντερσον παραμένει ένα θελκτικό και ώριμο pin-up κορίτσι και αυτό προβάλλει με τη νέα της συμμετοχή στη διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων Coco de Mer.

Πάμελα Άντερσον

Η ερωτική διαφημιστική καμπάνια της 49χρονης Πάμελα συμπίπτει με την ομολογία επιβεβαίωση του νέου ειδυλλίου στη ζωή της. Η ηθοποιός και μοντέλο επιβεβαίωσε τη φήμη ότι έχει σχέση με τον ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε απομόνωση στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Πάμελα Άντερσον

Η νέα κολεξιόν εσωρούχων της Coco de Mer λέγεται Icons και η φωτογράφηση έγινε από το πρακτορείο The Full Service του Ράνκιν. «Η Πάμελα ενσαρκώνει πλήρως τα βασικά θέματα της κολεξιόν: ερωτισμός, κομψότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και χάρη» σύμφωνα με την Coco De Mer.

Πάμελα Άντερσον

Η ίδια η σταρ έχει πει για τη σχέση της με τα εσώρουχα: «Τα φοράω για μένα. Αν κάποιος τα δει, αυτό είναι ένα έξτρα μπόνους. Δεν χρειάζεται να βλέπει κάποιος τα εσώρουχά σου για να αισθάνεσαι σέξι και θηλυκή».

Πάμελα Άντερσον

Για το νέο της έρωτα η Αμερικανίδα σταρ δήλωσε ότι ο Τζούλιαν είναι κύριος και ότι η σχέση του δεν είναι πια μυστικό. «Είναι ένας από τους αγαπημένους ανθρώπους στον κόσμο και ίσως να είναι ο πιο διάσημος και πολιτικοποιημένος πρόσφυγας», σχολίασε η 49χρονη Πάμελα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice