14 πράγματα που καταλαβαίνεις μόνο όταν είσαι ελαφρώς κουτσομπόλης

Ψήσε καφέ να στα πω

1. Αναφέρεις σε όποιον βρεθεί στο διάβα σου πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το δράμα και απεχθάνεσαι το κουτσομπολιό.

2. Όταν όμως πέσει στην αντίληψή σου ότι πάει να ξεσπάσει καβγάς, τεντώνεσαι από την θέση σου και ψάχνεις να βρεις την πηγή της έντασης. Όχι πως σε αφορά, απλώς υπάρχει φασαρία και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς.

3. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για το ποιος celebrity τα έφτιαξε ή χώρισε με ποιον, απλώς τυχαίνει να το ξέρεις γιατί μερικές κατίνες στην δουλειά/σχολείο ασχολούνται και ενώ εσύ είσαι υπεράνω, έχεις αφτιά και δεν μπορείς να μην ακούς.

4. Όταν μπαίνεις online και καταλαβαίνεις πως έχει προκύψει δράμα όσο έλειπες και πρέπει να κάνεις back tracking μέχρι να καταλάβεις τι ακριβώς έχει συμβεί.

5. Το κύμα αδρεναλίνης που σε κυριεύει όταν οι υπόλοιποι στην παρέα αρχίζουν να θάβουν το άτομο που αντιπαθούσες εξαρχής και επιτέλους δικαιώνεσαι.

6. Όταν οι φίλοι σου θα σε ρωτήσουν "άκουσες τι έγινε;" και εσύ πρέπει να υποδυθείς πως δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάνε ενώ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

7. O/η πρώην σου ανεβάζει φωτογραφία στο Facebook με την καινούρια του σχέση και εσύ ξοδεύεις τις επόμενες δύο ώρες κάνοντας stalking την σελίδα τους, προσπαθώντας να καταλάβεις πότε τα φτιάξανε, πόσο σοβαρό είναι, με ποιους κάνει παρέα και αν εσύ είσαι πιο όμορφος/όμορφη.

8. Αυτό είναι το emoji που χρησιμοποιείς πιο συχνά στο group chat.

9. To δεύτερο κύμα αδρεναλίνης που σε κυριεύει όταν λαμβάνεις μήνυμα από την κολλητή σου που γράφει "ΛΟΙΠΟΝ" και στην συνέχεια βλέπεις τις τρεις τελίτσες του messenger να πηγαινοέρχονται.  Είσαι έτοιμη για το φρέσκο και αχνιστό gossip. Ήσουν πάντα έτοιμη.

10. Όταν ένας συμμαθητής/ συνάδελφος πηγαίνει κόντρα στον καθηγητή/ αφεντικό και επιτέλους η μέρα αποκτάει ενδιαφέρον.

11. Νιώθεις μεγάλη τιμή όταν κάποιος σε εμπιστεύεται αρκετά για να θάψει το άτομο που αντιπαθεί μπροστά σου. Αν αντιπαθείς και εσύ το ίδιο άτομο, τότε γίνεστε αιώνιοι φίλοι ενωμένοι από κοινή απέχθεια.

12. Όταν τυχαίνει να είσαι μάρτυρας σε δράμα επικών διαστάσεων και γίνεσαι το κέντρο της προσοχής γιατί όλοι σε ρωτάνε τι έγινε και θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες.

13. Όταν έρχεται επιτέλους η στιγμή που η μαμά σου αποκαλύπτει οικογενειακά μυστικά που δεν ήξερες ως παιδί και όλα βγάζουν επιτέλους νόημα.

14. Όταν υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως δεν θα ξανά ασχοληθείς με τους άλλους όμως κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει και η περιέργειά σου δεν σε αφήνει να ζήσεις ειρηνικά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice