Η νέα γενιά της μόδας διαλέγει τη Gabrielle bag της Chanel

Απ'την Cara Delevigne μέχρι την Kristen Stewart και από την Caroline de Maigret μέχρι τον Pharell WIlliams

Toν Φεβρουάριο του 1955 η Gabrielle Chanel δημιούργησε μία τσάντα χεριού τόσο όμορφη όσο ήταν χρήσιμη, η οποία χάρισε στις γυναίκες της εποχής ελευθερία κινήσεων και έφερε την επανάσταση στον χώρο της μόδας και των αξεσουάρ. Εδώ και 30 χρόνια, ο Karl Lagerfeld συνεχίζει την παράδοση της εξαιρετικής αυτής φυσιογνωμίας και συνεισφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο legacy του οίκου.

Φέτος λοιπόν κυκλοφόρησε μία καινούρια τσάντα, την Gabrielle bag ως φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν της Chanel.

"Όλοι την αποκαλούσαν Coco αλλά το πραγματικό της όνομα ήταν Gabrielle. Είναι η τέλεια ονομασία για μία τσάντα που περιέχει όλους τους κωδικούς που κάνουν τον οίκο Chanel αυτό που είναι," εξηγεί ο ίδιος ο Lagerfeld.

Η Willow Smith, η εξαιρετική καλλιτέχνης που ασχολείται με την υποκριτική και την μουσική, ταξίδεψε στο Tokyo για να παραστεί στην επίδειξη PARIS COSMOPOLITE 2016/17 Métiers d'art και είχε την ευκαιρία να περπατήσει ανάμεσα στις γειτονιές Jinbōchō, Yūrakuchō και Shinjuku, κρατώντας την Gabrielle bag για τις ανάγκες ενός καλαίσθητου video.

Άλλες διάσημες γυναίκες που τίμησαν το όραμα του Karl κρατώντας οι ίδιες μία Gabrielle bag ή συμμετέχοντας στην επίσημη διαφημιστική καμπάνια είναι μεταξύ άλλων οι ambassadors του οίκου, Kristen Stewart, Cara Delevingne, Caroline de Maigret και ο... Pharell Williams. 

Την παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό κατά την διάρκεια της πασαρέλας Spring-Summer 2017 Ready-to-Wear, μία συλλογή που συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές για το φουτουριστικό της πνεύμα σε συνδυασμό με ένα "άταχτο" κλείσιμο του ματιού στην ίδια την Gabrielle.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice