Και από εδώ, η Οικογένεια Omega

H Σίντι Κρόφορντ, ο σύζυγος και τα παιδιά της, και ο λαμπερός χορηγός

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, το Παρίσι έλαμπε από τις γυαλάδες της βροχής που έπεφτε στους δρόμους, από τα φώτα της πόλης και από τα φλας των φωτογράφων για την Εβδομάδα Μόδας που έκανε τους πάντες να τρέχουν παντού.

Ανάμεσα στις διασημότητες με τα μαύρα γυαλιά και τις fashion bloggers με τα κινητά ανα χείρας, και μία οικογένεια που ταξίδεψε όλη την απόσταση από το Μαλιμπού της Καλιφόρνιας για να βρεθεί στην ιδιαίτερη εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης «Her Time» της ΟΜΕGA και έκλεψε την παράσταση.

Το υπερ-μοντέλο των ‘90ς Cindy Crawford, ο σύζυγός της Rande Gerber και τα παιδιά τους, Kaia και Presley Gerber, όλοι φορώντας από ένα εντυπωσιακό μοντέλο ΟΜΕGA στο χέρι τους, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που έγινε για να τιμήσει τους ίδιους και την έναρξη της συνεργασίας τους με την Ελβετική εταιρεία ρολογιών.

Η οικογένεια Crawford-Gerber είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, «δείγματα ανθρώπων», με την έννοια ότι πρέπει να τους διασώσει κάποια οργάνωση ως επιτομή φωτογένειας και στιλ. Είναι όλοι τους όμορφοι, πλούσιοι, ήρεμοι, χαμογελαστοί, τα παιδιά πάνε περίφημα στο σχολείο, και τώρα ναι, η ΟΜΕGA επέλεξε την νεαρή Kaia και τον αδερφό της Presley, ως τους νέους Πρεσβευτές της Μάρκας. Κάτι που η Μαμά Cindy κάνει εδώ και 22 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

H Σίντι Κρώφορντ, ο σύζυγος και τα παιδιά της, και ο λαμπερός χορηγόςΓια να τιμήσει το γεγονός, ο Peter Lindbergh φωτογράφησε όλη την οικογένεια σε ένα πορτρέτο που πρόκειται να μείνει κλασικό, όπως και τόσες άλλες φωτογραφίες του.

H Σίντι Κρώφορντ, ο σύζυγος και τα παιδιά της, και ο λαμπερός χορηγόςΗ OMEGA άνοιξε επισήμως την Έκθεση “Her Time” στο Παρίσι, στο ιστορικό Hôtel de Sully, δίνοντας έμφαση σε έναν από τους καλύτερους τομείς της: στη δημιουργία εξαιρετικών γυναικείων ρολογιών. Και μέσα στους Κήπους όπου έρεε η σαμπάνια και η νύχτα έμοιαζε μαγική, υποδέχθηκε τα νέα μέλη της οικογένειας της φίρμας.

Στη σκηνή, δίπλα στη Cindy Crawford εμφανίστηκε ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA, Raynald Aeschlimann ο οποίος παρουσίασε την έκθεση με τα γυναικεία ρολόγια της εταιρείας, πραγματικά κοσμήματα τέχνης, σχεδιασμού και τεχνολογίας. Η έκθεση, μετά το Μιλάνο, τη Σαγκάη, το Σύδνεϋ, τώρα στο Παρίσι, παρουσιάζει τα πιο επαναστατικά μοντέλα  της Μάρκας και τα εναλλασσόμενα στυλ, από τα πρώτα μενταγιόν Lèpine και τα εμβληματικά Ladymatic, μέχρι τα «μυστικά κοσμήματα- ρολόγια» και τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του σήμερα. Η έκθεση των ρολογιών περιλαμβάνει επίσης δείγματα από vintage έργα τέχνης και κλασικές διαφημίσεις της OMEGA, στις οποίες παρουσιάζονται γυναίκες με ποικίλους τρόπους ζωής και διαφορετικά στυλ κατά τη διάρκεια των χρόνων.

H Σίντι Κρώφορντ, ο σύζυγος και τα παιδιά της, και ο λαμπερός χορηγός

Μετά, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσκλήθηκαν να ανέβουν επί σκηνής. Ήταν η ίδια η Cindy Crawford  που παρουσίασε τα παιδιά της και τα καλωσόρισε ως τους νέους Πρεσβευτές της OMEGA, λέγοντας: «Η πορεία μου με την OMEGA ήταν υπέροχη και ξέρω ότι η Kaia και ο Presley θα απολαύσουν τη συνεργασία με τη Μάρκα τόσο όσο και εγώ. Είναι και οι δυο ταλαντούχοι, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, και είμαι πολύ περήφανη που θα είναι οι επόμενοι Πρεσβευτές αυτών των υπέροχων ρολογιών».

Η OMEGA ανοίγεται στη νέα γενιά. Ο κ. Aeschlimann είπε: «Η Kaia και ο Presley αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά που φοράει ρολόγια. Είναι εμφανίσιμοι, με κίνητρο, γεμάτοι έμπνευση και ενέργεια. Είναι υπέροχο να έχουμε μια τόσο παθιασμένη οικογενειακή παράδοση στην Μάρκα μας και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με αυτούς τους δυο νέους ανθρώπους».

Παρουσιάστρια της βραδιάς για τα εγκαίνια της Έκθεσης “Her Time”, ήταν η Γαλλίδα ηθοποιός Pauline Lefevre. Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνονται τα παγκοσμίως διάσημα μοντέλα, Joan Smalls και Martha Hunt, καθώς και η ηθοποιός από τη Ταϋλάνδη Praya Lundberg, η ηθοποιός Cinta Kiehl, η σχεδιάστρια μόδας Nathalie Rykiel, η ηθοποιός Emma de Caunes, η influencer Betty Autier, η αρθρογράφος Mademoiselle Agnès και η ηθοποιός Gwendoline Hamon. 

Στη συνέντευξη τύπου η Cindy Crawford μίλησε για το πόσο σκληρό είναι να βλέπεις ότι μεγαλώνεις αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν – στη δική της περίπτωση, όπως είπε, λειτουργεί το ότι γίνεται σοφότερη, ωριμάζει και έχει την οικογένειά της σαν συναισθηματική εξασφάλιση.

Το σούπερ-μοντέλο των ‘90ς κατάφερε να ωριμάσει χωρίς να χάσει ίχνος της γοητείας της – αντίθετα μοιάζει να την μετάδωσε σε πλήρες DNA στην όμορφη, 16χρονη Kaia. «Την επόμενη μέρα των 50 χρόνων μου ξύπνησα και είπα “Eϊ, είμαι ακόμα εγώ”.» Τώρα η Kaia νοιώθει ανασφαλής σαν όλες τις έφηβες αλλά η Μαμά της είναι εκεί, δίπλα της, για να την καθοδηγεί και να της δίνει συμβουλές για την καριέρα της – τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να πάει στραβά. «Η Kaia είναι καλή μαθήτρια στο σχολείο και καλή μαθήτρια στην πασαρέλα. Ξέρει να ακούει τους στιλίστες, τους φωτογράφους, τους διευθυντές.»

Και να φανταστεί κανείς ότι αυτό είναι μόλις το ντεμπούτο της μικρής.

Κατά τα άλλα, η Cindy απολαμβάνει την ήρεμη, φυσική ζωή στο Μαλιμπού. «Όλοι κυκλοφορούν με μπλου τζιν και σαγιονάρες» είπε, «χωρίς καθόλου μακιγιάζ». Αγαπάει τη την πεζοπορία ειδικά όταν παίρνει και μία φίλη της μαζί «για άσκηση και κοριτσοκουβέντες» και τη γυμναστική – πώς θα μπορούσε αλλιώς, αφού εκείνη η περιβόητη «κασέτα» με το βίντεό της για ασκήσεις που είχε κυκλοφορήσει την έκανε το πρώτο, ίσως, επιτυχημένο μοντέλο / επιχειρηματία. Η Cindy έγινε, όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια μάνατζερ του εαυτού της, μπόρεσε να υπολογίσει σωστά πού βάζει την υπογραφή της, πόση ματαιοδοξία της επιτρέπεται να «φορέσει» και ότι η άνοιξη δεν κρατάει για πάντα. Εκτός από επιτυχημένο πρόσωπο της Revlon επί 17 χρόνια, κατάφερε να μείνει άλλα 22 χρόνια με την OMEGA αλλά παράλληλα να κυκλοφορήσει και δεύτερο βίντεο, ένα βιβλίο, να αποκτήσει μία δική της επιχείρηση επίπλων στην Αμερική και βέβαια να βγάλει τη δική της σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης δέρματος, αυτήν που την κρατάει απασχολημένη και τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέχρι σήμερα.

Στη σκηνή της OMEGA η Cindy ήταν αναμφισβήτητα η πιο λαμπερή μέσα στην ιριδίζουσα, εφαρμοστή τουαλέτα της. Η βραδιά ήταν δική της, είναι στην καλύτερη στιγμή της, όπως άλλωστε μεταφορικά λέει και ο τίτλος της έκθεσης: Her Time.

Για την ιστορία: Τα ρολόγια που φορούσαν οι επίτιμοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν:

  • Cindy Crawford: Speedmaster 38 mm. (Κωδικός: 324.38.38.50.06.001)
  • Kaia Gerber: Constellation. (Κωδικός:  123.15.27.20.57.003)
  • Presley Gerber: Speedmaster Moonwatch. (Κωδικός:  311.30.42.30.01.006)
  • Rande Gerber: Speedmaster Moonphase. (Κωδικός:  304.63.44.52.01.001)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice