Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια (video)

Φίλες μου, καλό Σαββατοκύριακο

Μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι αμαρτία να γδύνεις τους πυροσβέστες εφόσον αυτοί είναι αφιερωμένοι στην προστασία και διάσωση.

Η απάντηση είναι ότι, αν πρόκειται για καλό σκοπό, ναι να τους γδύσεις.

Για να τονίσουμε ότι αυτό συμβαίνει για καλό σκοπό, προσθέτουμε στο concept και κουταβάκια.

Και εκεί αρχίζει να λιώνει κάθε αντίσταση.

Οι Αυστραλοί Πυροσβέστες αποφάσισαν να προσφέρουν τα έσοδα από το φετινό τους ημερολόγιο στο Ίδρυμα Νοσοκομείων για Παιδιά. Χωρίς αστεία, αυτό είναι μία παράδοση που την τηρούν από το 1993 και έχουν καταφέρει να μαζέψουν περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια δολάρια που προσέφεραν στην έρευνα για τα παιδικά εγκαύματα.

Γενικά υπάρχει μία παράδοση οι πυροσβέστες να γδύνονται και να φωτογραφίζονται για τα ημερολόγια κάθε χρονιάς, για φιλανθρωπικούς σκοπούς – γίνεται και στην Αμερική.

Υπάρχει και βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης.

Πριν σας αφήσουμε, φίλες και φίλοι, να απολαύσετε τους καυτούς μήνες/πυροσβέστες του 2018, σας ενημερώνουμε ότι τα ημερολόγια κυκλοφορούν σε τρεις εκδοχές:

Α) Γυμνοί πυροσβέστες βρεγμένοι, ανάμεσα σε καπνούς.

Β) Γυμνοί πυροσβέστες με χαριτωμένα ζωάκια γενικώς.

Γ) Γυμνοί πυροσβέστες με κουταβάκια.

Διαλέξτε τι σας καίει περισσότερο και προσφέρετε τον οβολό σας.

Περισσότερα εδώ.

Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια. Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια.Γυμνοί πυροσβέστες αγκαλιά με κουταβάκια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice