Το πιο εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο market θα γίνει στα headquarters του HeartbeatInk

Κερασμένες μπύρες από το Chelsea του Παγκρατίου, πίτσες από την Crust, τσάι από την Βρετανία και χειροποίειτες δημιουργίες από τις 15 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου

Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε τον όρο «χριστουγεννιάτικο market» να φανταζόμαστε αυτόματα κοινότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια παρατεταμένα σε πάγκους και χαλί - muzak κλασικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες όπως το “Last Christmas” των Wham!. Είναι επίσης πιθανό στη σκέψη αυτή είτε να βαριόμαστε αφόρητα, είτε να κάνουμε ακόμα χειρότερους συνειρμούς.

Ε, λοιπόν αυτή την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έρχεται ένα christmas market που αλλάζει τα δεδομένα. Το HeartbeatInk, το μοναδικό ελληνικό διαδικτυακό περιοδικό για tattoo, μας προσκαλεί στo «αρχηγείο» του στην Καλλιθέα σε ένα event που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τρεις μέρες γεμάτες shopping και drinking therapy με φοβερές μουσικές, κερασμένες μπύρες, πίτσες, energy drinks και τσάι από την Βρετανία. Αν είστε από τα «παιδάκια» που κάθε χρόνο ζητούν από τον Άγιο Βασίλη, free πίτσα και μπύρα, τότε δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο event για εσάς.

Τα Headquarters του HeartbeatInk

Στα HeartbeatInk Headquarters για αυτό το τριήμερο θα βρείτε μοναδικά και χειροποίητα δώρα για εσάς και όσους αγαπάτε. Ρούχα από το HeartbeatInk Apparel, κοσμήματα Kira don Jewel και είδη για το σπίτι από το Handicraft Workshops. Το Σαββατοκύριακο μεταξύ 12:00 – 17:30 θα μπορείτε να γευτείτε τα αγγλικά τσάγια Teapigs μαζί με σπιτικό κέικ και μεταξύ 17:30 – 22:30 θα μπορείτε να απολαύσετε draft μπύρα κερασμένη από το Chelsea του Παγκρατίου, μαζί με πίτσα από το Crust που έχει τρελάνει όλη την Αθήνα, εντελώς δωρεάν. Στις μουσικές επιλογές θα βρίσκονται οι DJ NOIZ, Αργύρης (frontmant των Nightstalker), Santoner RPZ και Jim Darkstar.

Η Ινώ Μέη, φωτογράφος και ιδρύτρια του περιοδικού HeartbeatInk είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό το event και μας περιγράφει τι θα δούμε στο The Xmassmarket. «Είναι το πρώτο market που φιλοξενούμε στα HeartbeatInk Headquarters, ένα market "εναλλακτικό" και με πιο fun χαρακτήρα από τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα markets. Μέχρι σήμερα, στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας μας, έχουμε διοργανώσει και φιλοξενήσει μια ομαδική εικαστική έκθεση, την πρώτη στην Ελλάδα όπου συμμετείχαν αποκλειστικά tattoo artists καθώς και δύο event/parties. Συνεπώς αυτό είναι ένα καινούριο event για μας και το περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά. Θεωρώ πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος για άτομα με αναπηρίες και για οικογένειες με μωρά σε καρότσια, καθώς βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει ράμπα. Είναι ένα τριήμερο event για όλους».  

Το πιο λογικό είναι ότι με τέτοιo Dj line up, πίτσα μπύρα, τσάι και κέικ on the house θα έχετε ψηθεί ήδη, ας δούμε όμως αναλυτικά και τι θα ψωνίσουμε, καθώς το The Xmassmarket του HeartdbeatInk μας συστήνει δύο νέα και άκρως δημιουργικά brand.

Στο «αρχηγείο» λοιπόν θα βρούμε το brand Handicraft Workshops με μοναδικές δημιουργίες, όμορφες ιδέες και ευφάνταστες λύσεις για το σπίτι. Η δημιουργός του, Έμιλυ Χαραλάμπους, πιστεύει ότι το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας και οφείλει  να λειτουργεί ως χώρος ξεκούρασης, γαλήνης και συνάντησης. Έτσι, φτιάχνει διακοσμητικά αντικείμενα με πινελιές που κάνουν τη διαφορά, επηρεασμένες από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες καθώς και από την τέχνη του τατουάζ και τη μουσική.

Χειροποίητες δημιουργίες από το Handicraft Workshops επηρεασμένες από διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς

Διακοσμητικά αντικείμενα με πινελιές που κάνουν τη διαφορά


Εκεί θα είναι και η Kira Don Jewel προσφέροντας στο κοινό χειροποίητα κοσμήματα εμπνευσμένα από την τέχνη του tattoo και την μεξικάνικη κουλτούρα του "Muerto". Τα σχέδια της προέρχονται από την πλούσια ποικιλία με tattoo-designs που υπάρχουν παγκοσμίως και διαφέρουν ανάλογα με την κουλτούρα της κάθε χώρας. Συγκεκριμένα η Kira Don Jewel εμπνέεται από συμβολισμούς και σχέδια όπως brass knuckles, skull & flower looks, tentacles/octopus, την old school εικονογραφία γενικότερα, καθώς και από σχέδια επηρεασμένα από την κουλτούρα του “Muerto” (sugar skulls, Day of the Dead, Katrina κ.ά.) η οποία προέρχεται από το Μεξικό.

Τα κοσμήματα Kira Don Jewel είναι εμπνευσμένα από την τέχνη του tattoo και την μεξικάνικη κουλτούρα του "Muerto"

Συγκεκριμένα η Kira Don Jewel εμπνέεται από συμβολισμούς και σχέδια όπως brass knuckles, skull & flower looks, tentacles/octopus, την old school εικονογραφία γενικότερα

Φυσικά από το The Xmassmarket δε γίνεται να λείπει το HeartbeatInk Apparel που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015 από την ομάδα του HeartbeatInk, η οποία θέλοντας να επικοινωνήσει και μέσα από άλλες φόρμες το όραμα και την αισθητική της, εγκαινίασε το HeartbeatInk Apparel, ένα brand αφιερωμένο στο tattoo και με έμφαση στο χειροποίητο και στο Made in Greece. Η άμεση επιτυχία που είχε η ετικέτα ώθησε και ενέπνευσε την ομάδα να προχωρήσει στη δημιουργία της resortwear HeartbeatInk Gold Label, η οποία λανσαρίστηκε επίσημα το καλοκαίρι του 2017.

HeartbeatInk Apparel

Ένα brand αφιερωμένο στο tattoo και έμφαση στο χειροποίητο και στο Made in Greece

Το HeartbeatInk Apparel δημιουργήθηκε για να επικοινωνήσει και μέσα από άλλες φόρμες το όραμα και την αισθητική της ομάδας του περιοδικού

Dj line up 

Σάββατο 
Jim Darkstar 17:30 – 20:00 
Αργύρης (Nightstalker) 20:00 – 22:00

Κυριακή
Santoner RPZ 17:30 – 20:00
DJ NOIZ 20:00 – 22:00

Info: Παρασκευή 15, Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 
HEARTBEATINK HEADQUARTERS
Δεληγιάννη 11 & Φραγκούδη, Καλλιθέα, TK 17671, Αθήνα
*πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο
Μετρό: Συγγρού-Φιξ // Λεωφορείο: Πάντειος
Ωράριο: 12:30 – 22:30
Είσοδος ελεύθερη