lanthimos.jpg
EPA/HAYOUNG JEON
Lifestyle

Η ηθοπoιός Αριάν Λαμπέντ, σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι το νέο πρόσωπο της Chloé (βίντεο)

«Η γυναίκα που αποτυπώνεται σε αυτή την καμπάνια είναι ελεύθερο πνεύμα, δυνατή και περιπετειώδης»

Η Αριάν Λαμπέντ  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Γάλλους γονείς και ξεκίνησε την καριέρα της με το «Attenberg» της Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη, το 2010. Στη συνέχεια την είδαμε στις ταινίες «Before Midnight», «Άλπεις», «Fidelio», «L’Odyssée d’Alice», «Assassin’s Creed» και, τελευταία, στον «Αστακό» του συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου. 

H συμφωνία με τον γαλλικό οίκο είναι πολύ σημαντική, καθώς τα συμβόλαια ομορφιάς δεν δίνονται σε τυχαία ελκυστικά πρόσωπα, αλλά σε ανερχόμενα ταλέντα των οποίων το άστρο λάμπει ολοένα και περισσότερο και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις αξιοσημείωτης καριέρας στο μέλλον.

Chloé Nomade, the new fragrance for women

Οι τρέχουσες δουλειές της περιλαμβάνουν ένα ρόλο στο «Mary Magdalene» με τη Rooney Mara και τον Joaquin Phoenix και το «The Souvenir: Part 1» με τον Robert Pattinson.

Αναφορικά με τη νέα διαφήμιση της Chloé, η Labed είπε σε ανακοίνωσή της: «Η γυναίκα που αποτυπώνεται σε αυτή τη νέα καμπάνια είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, δυνατή και περιπετειώδης. Είναι μέρος αυτού του κόσμου, της ομορφιάς του και είναι περίεργη για όλα όσα μπορεί να προσφέρει. Με μια έννοια με εμπνέει πολύ».

Behind the scenes of Chloé Nomade

Ο Geoffroy de la Bourdonnaye, chief executive officer της Chloé, δήλωσε: «Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και επιδεικνύει πολλά ταλέντα. Απολαμβάνει να δοκιμάζει νέα μονοπάτια και να ανακαλύπτει τον κόσμο».

Το επόμενο άρωμα Chloé έχει στόχο να αναδείξει μια νέα πλευρά της γυναίκας Chloé: «Αυθορμητισμό, εξωστρέφεια και ελευθερία», σύμφωνα με την Simona Cattaneo, chief marketing officer στην Coty Luxury.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice