Το Athens Hair Spa σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανανέωσης

Ανακάλυψε το νέο αγαπημένο σου στέκι στην καρδιά της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team |

H βαθιά αγάπη για όµορφα, υγιή µαλλιά, οι εξειδικευµένες γνώσεις και η πολυετής πείρα στις υπηρεσίες κοµµωτηρίου ήταν που οδήγησαν στη δηµιουργία του Athens Hair Spa. Ενός χώρου που σέβεται και φροντίζει µε κάθε τρόπο τα µαλλιά, προσεγγίζοντάς τα µέσα από τη φιλοσοφία «υγιή µαλλιά - όµορφα µαλλιά».

Athens Hair Spa

Athens Hair Spa

​Στο Athens Hair Spa δεν θα πας απλά για να αλλάξεις χρώµα στα µαλλιά σου. Θα πας για να ανανεωθείς εσωτερικά και εξωτερικά. Ακολουθώντας το µότο «relax, recharge, renew», ο φιλόξενος χώρος του στην καρδιά της Αθήνας θα σου προσφέρει µια ολοκληρωµένη εµπειρία ανανέωσης.

Athens Hair Spa

Εκεί δεν είσαι πελάτης, αλλά επισκέπτης. Μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, ακούγοντας χαλαρωτική µουσική µέχρι να ξεκινήσει το ραντεβού σου, το οποίο γίνεται prive για να µη διαταράσσουν την ηρεµία σου ενοχλητικοί θόρυβοι. Στη συνέχεια θα ξαπλώσεις στα ειδικά κρεβάτια-λουτήρες και θα απολαύσεις λούσιµο και µασάζ ταυτόχρονα. ∆εν θα αλλάξεις µόνο τα µαλλιά σου αλλά και τη διάθεσή σου.

Athens Hair Spa

Το εξειδικευµένο προσωπικό θα σου προτείνει τις αποτελεσµατικότερες θεραπείες τριχωτού ή µαλλιών, αναλόγως τις ανάγκες σου, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιµοποιούνται για τις θεραπείες και τις τεχνικές εργασίες είναι βασισµένα σε φυσικά ενεργά συστατικά φυτών και βοτάνων, φιλικά προς το δέρµα και τη δοµή της τρίχας.

Athens Hair Spa

Για να στο θέσω πιο απλά, οι µάσκες που φοράς στα µαλλιά σου τις περισσότερες φορές τρώγονται κιόλας. Κι αν έχεις εντυπωσιαστεί και σκέφτεσαι πόσο καλύτερο µπορεί να γίνει, τσέκαρε τις τιµές στο site.

Athens Hair Spa

Οι υπηρεσίες του Athens Hair Spa αποτελούν µια προσιτή πολυτέλεια που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, τα µαλλιά σου ή κάποιον κοντινό σου.

Athens Hair Spa

Απόλαυσε ένα χαλαρωτικό µασάζ κεφαλής και ανακάλυψε το νέο αγαπηµένο σου στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

img_2729.jpg

img_2722.jpg


Ηροδότου 10, 2169005060, www.athenshairspa.com, fb: Athens Hair Spa

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice