Κι αν η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε έτσι για να στείλει κρυφό μήνυμα στον πλανήτη;

Μήπως η αντιγραφή του φορέματος της Μισέλ Φάιφερ στο Scarface είναι έκκληση για βοήθεια;

Η αλήθεια είναι πως οι ομοιότητα ανάμεσα στα δύο φορέματα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί τόσο εύκολα να θεωρηθεί σύμπτωση. Το καπέλο, το «είμαι αλλού» ύφος και οι πανομοιότυπες λεπτομέρειες δείχνουν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντέγραψε πολύ προσεκτικά τη Μισέλ Φάιφερ στον «Σημαδεμένο». Σα να ήθελε να το ανακαλύψουμε και να το ερμηνεύσουμε. Και πράγματι, δεν πήρε πολύ χρόνο στο περιοδικό «W» να το ανακαλύψει. Και να ανεβάσει την απόδειξη στη διαδικτυακή του έκδοση.

Είναι τυχαίο όπως ότι η Μελάνια Τραμπ αντέγραψε το συγκεκριμένο φόρεμα του συγκεκριμένου ρόλου; Ας μην ξεχνάμε ότι η Μισέλ Φάιφερ στον «Σημαδεμένο» υποδύεται τη σύντροφο-τρόπαιο του Αλ Πατσίνο. Που είναι αρχηγός ενός καρτέλ κοκαΐνης. Και που τρελαίνεται σιγά-σιγά μέσα σε μια ψευδαίσθηση παντοδυναμίας. Πόσο πιο σαφές να το κάνει πια; 

Εϊναι να απορεί κανείς γιατί οι συνωμοσιολόγοι του internet αργούν τόσο πολύ να διαβάσουν το προφανές. Αφού το σενάριο μας το δίνει σχεδόν στο πιάτο: η Μελάνια Τραμπ προσπαθεί να μας ειδοποιήσει. Νa μας μεταδώσει το μήνυμα ότι βρίσκεται στη θέση της Μισέλ Φάιφερ. Ότι ο δικός της Αλ Πατσίνο, ο Ντόναλντ Τραμπ, που τρελαίνεται σιγά-σιγά από την παντοδυναμία του την κρατάει αιχμάλωτη. Προφανές!

Όσο για το καπέλο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια καλά καμουφλαρισμένη δορυφορική συσκευή επικοινωνίας. Που να στέλνει επίγεια ή ακόμα και διαστημικά σήματα SOS προς κάθε κατεύθυνση. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά. Κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα συνθηματικά που πρέπει να γνωρίζουμε για να καταλάβουμε αν κάποιος προσπαθεί να μας πει ότι χρειάζεται τη βοήθειά μας γιατί κάποιος τον απειλεί με ένα κρυμμένο όπλο ή τον έχει απαγάγει και δεν μπορεί να μιλήσει.

Γιατί, λοιπόν, το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ να μην είναι ένα από αυτά;