Σέξι τότε, σέξι και τώρα

Η Elle Macpherson φωτογραφίζεται στην ίδια πόζα μετά από 20 χρόνια

Πριν από 20 χρόνια (συγκεκριμένα το Μάιο του 1994) η Elle Macpherson φωτογραφίζεται για το περιοδικό Playboy σε μια πόζα- πιο σέξι καίγεσαι- που την κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αποκλείεται να μην τη θυμάστε. Και αν σας θυμίζει κάτι σαν εικόνα, δίκιο έχετε γιατί είναι εμπνευσμένη από τις εικόνες που έχετε σίγουρα δει (και έχετε μείνει άφωνοι) της Brigitte Bardot με καλσόν.

n

Την σέξι topless πόζα αποφάσισε να αναβιώσει σήμερα, 49 χρονών πια, για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar της Αυστραλίας με φωτογράφο τον –Please forgive me- Bryan Adams.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

n

Η Macpherson αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα πως ο χρόνος δεν κυλάει για όλους με τον ίδιο ρυθμό ούτε είναι πάντα αδυσώπητος και στριμμένος. Οι διαφορές ανάμεσα στην Elle του 1994 και στην Elle του 2013 είναι πραγματικά ελάχιστες.

Εντάξει, θα μου πείτε. Και γω αν είχα τέτοιο σώμα δε θα είχα κόλλημα να κάνω topless φωτογράφιση στα 50 μου. Παρόλα αυτά, η σύγκριση με τον παλιό σου εαυτό είναι πάντα πολύ δύσκολη και απαιτεί πραγματικά πολύ κουράγιο. Και φυσικά, να είσαι ακομπλεξάριστος. Γι’ αυτό μας αρέσει.

n

Η Elle Macpherson κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας της απέκτησε το ψευδώνυμο “The Body”. Δικαίως λέτε; Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice