Barbara Palvin

Δείτε το νέο κορίτσι της Intimissimi 

Η Intimissimi διηγείται μια ιστορία γοητείας κι αποπλάνησης με βασικό concept τη μοναδικότητα και με τίτλο “THE SIZE ROOM”. Η εταιρεία εσωρούχων είναι γνωστή για τα πανέμορφα μοντέλα που χρησιμοποιεί στις καμπάνιες του. Φέτος είναι η σειρά του supermodel Barbara Palvin από την Ουγγαρία να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

n

Κινείται μεταξύ δωματίων ενός ξενοδοχείου που αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά μεγέθη cups. Τώρα όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο σωστό μέγεθος σουτιέν (δημοκρατικοποίηση του μεγέθους).

n

Tο spot σκηνοθέτησε ο Matthias Zentner. Το γνωστό fashion model Barbara Palvin είναι πραγματικά εκθαμβωτικό καθώς την παρακολουθούμε να διασχίζει τους διαδρόμους ενός design ξενοδοχείου όπου τα νούμερα των δωματίων είναι... 2C, 3D, 4B.

n

14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικοί συνδυασμοί μεγεθών και cups.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Δείτε το νέο κορίτσι της Intimissimi στο διαφημιστικό σποτ εδώ:

 

Παράλληλα με το διαφημιστικό φιλμ που θα προβληθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα λανσαριστεί κι ένα custom Youtube Channel, όπου το spot θα έχει το βασικό ρόλο, αλλά κι ένα mini site ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να ενημερωθεί για να επιλέξει και να φοράει το τέλειο σουτιέν για εκείνη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice