Ελληνικά σίριαλ με 20 λέξεις

Τι κατάλαβα από τη φετινή σεζόν (σε περιλήψεις)

ΕΡΤ Μεγαλοαστική οικογένεια με μέγαρο στην καταπράσινη Αγία Παρασκευή χάνει σε μία νύχτα την περιουσία της. Ίντριγκες, διαδρομίλα, χιλιάδες κομπάρσοι, σουβλάκια.

n

Αλ Τσαντίρι Νιουζ Ο Λάκης, με μοναδικό όπλο το αμίμητο χιούμορ του κι ένα κοστούμι πλύνε βάλε, αγωνίζεται μέχρι να γίνει υπουργός Πολιτισμού.

Βαλς με Δώδεκα Θεούς Η Κάτια αφήνει τον πύργο της και πάει στην Κύπρο για διεθνή καριέρα. Εκεί βρίσκει τον Στράτο να δουλεύει σερβιτόρος.

Βουλή Η chill out ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Πλάνα παχύδερμων και άλλων άγριων θηρίων της ζούγκλας κοιμούνται ενώ ακούμε ambient μουρμουρητά.

Your Face Sounds Familiar Θεαματικό σόου για γερά νεύρα. Θέμα το αλλόκοτο, το μεταφυσικό και το παιχνίδι των φύλων. Στο τέλος καίνε τον Καρνάβαλο.

Γιώργος Παπαδάκης Ευγενής χιουμορίστας με καρδιά μοντέλου και καημό σόουμαν, καυτηριάζει την πολιτική επικαιρότητα και όταν δει τα σκούρα διοργανώνει αγώνες κατς.

Game Of Thrones Κάστρο της Σκοτίας. Πολλοί λασπωμένοι που σφάζονται και κάνουν σεξ. Ευτυχώς κάποια στιγμή μερικοί πλένονται και τους ξεχωρίζουμε. Ωραία δρακάκια.

Διαφημίσεις Κοινωνική εκπομπή προσφορά των Τζάμπο και Πρίτι Μπρα με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη του κοινού και να ακούσουν οι κουφοί.

Ελένη Μενεγάκη Βραβείο τελευταίου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της μεγάλης μας κωμικής ηθοποιού στην καθημερινή σειρά «Δυο ώρες έτσι, χωρίς πρόγραμμα».

Ελένη Ράντου Καθημερινή εκπομπή με τη μασκότ του καναλιού. Ήδη συμπλήρωσε 55.000 επαναλήψεις, ενώ την έχει ζητήσει το Μουσείο Ακρόπολης τιμής ένεκεν.

Ελένη Ψυχούλη Ινδή σταρ του Μπόλιγουντ έρχεται για γυρίσματα στην Αθήνα. Ανακαλύπτει την ελληνική κουζίνα, παθαίνει σιελόρροια και μένει για πάντα εδώ.

Έλλη Στάη Παγερή σόλιντ καλλονή, ανακρίτρια στα μπουντρούμια της ΕΡΤ. Από υπερφυσικές δυνάμεις, μπορεί να παγώνει το χρόνο. Ενίοτε ντουμπλάρει τη Madonna.

Κάτι ψήνεται Τέσσερις κομπάρσοι κάθε εβδομάδα συναντιούνται και παραγγέλνουν απ’ έξω. Ένας-ένας αρχίζουν και δηλητηριάζονται. Ποιος είναι ο δολοφόνος; (Τελικά είναι ο παραγωγός.)

Καρανταγί Λεβέντ πεχλιβάν πενηντάρ, τσαμπουκά καριοφίλ, μπαμ μπαμ, ντουβρουτζά αρκαντάς. Αμά γιοκ κακαρών. Μετά ο γιος, νταλακδιάζ χανούμ γκιουζέλ τζαναμπέτ δικαστή.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος Μάχιμος ζεν πρεμιέ πολεμάει με λύσσα την απάτη, ενώ τα βράδια γράφει ποιήματα. Από υπερφυσικές δυνάμεις έχει δυο παπούτσια πάνινα.

Μάικ ο Φασολάκης Ζαρζαβατικό με παλιμπαιδισμό και σύνδρομο φίφας, κάνει κωλοτούμπες στο θέατρο Αλίκη κι έχει μαμά τη Μαρί και μπαμπά τον Σάκη.

n

Με τα παντελόνια κάτω Ο Κώστας Βουτσάς κάθεται σε μια καφετέρια. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης του λέει κρύα ανέκδοτα. Κάποια στιγμή έρχεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Νεανικό δελτίο ειδήσεων του Star Ο Σταμάτης Μαλέλης πολεμάει τους δαίμονές του προτάσσοντας τα στήθη της Μελέτη. Από υπερφυσικές δυνάμεις, διαθέτει τις γραβάτες του Δρακάκη.

Dancing with the stars Ο χορός στις πρωτόγονες κοινωνίες. Σπικάζ του εμβληματικού Αλέξη Κωστάλα. Το σόου σταμάτησε όταν εμφανίστηκαν εξωγήινοι στα μαλλιά της Ζέτας.

Οι Κηπουροί του Mega Τρεις φίλοι σε ηλιόλουστη φάρμα στο Κεντάκι πολεμούν μαζί το δάκο και τη μουχρίτσα. Από υπερφυσικές δυνάμεις έχουν ένα ψεκαστήρι.

Όλα 13 Ο Θέμος και ο Βαγγέλης παρουσιάζουν τα Καλλιστεία του Αντένα, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα γιατί ξεχνάνε να βάλουν υπότιτλους.

Πόπη Τσαπανίδου Σκληρή dominatrix με γόβα στιλέτο και φανατικούς φόλοουερς στο Τουίτερ, υποτάσσει καθημερινά βουλευτές. Από υπερφυσικές δυνάμεις, έχει μία ταμπλέτα γαμάτη.

Ράδιο Αρβύλα Τέσσερις φίλοι, απόφοιτοι του 1978, συναντιούνται σε παλιά αποθήκη και θυμούνται τα γυμνασιακά χρόνια. Τελικά ένας από αυτούς γίνεται μουσικοσυνθέτης.

Σίριαλ με Γιάννη Μπέζο Κανείς δεν θυμάται τίτλο, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα σπίτι όπου ο κύριος Μπέζος πηγαινοέρχεται και έχει νεύρα με όλους.

Σουλεϊμάν Μπελαλού σουλτάν, σεβνταλού με πασά ντιπ για ντιπ χαϊβάν, αμολά τζουτζούκ στη σειρά, σιχαμέν ιμάμ μπαϊλντί σερσερή, καλιαρντοκαψούρ καπούτ, άισιχτίρ.

n

Στην υγειά μας, βρε παιδιά Κάθε Σάββατο βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζεύει μπατζανάκια και συμπεθέρια στην ταβέρνα του Μπαρμπα- Θωμά, μεθάνε και τραγουδάνε Πυξ Λαξ.

n

Φατμαγκιούλ Κερίμ καραπιπερίμ τσοκ γκιουζέλ λεβέντ, μπανιστίρ Φατμαγκιούλ χανούμ, ασκέρ τσαμπουκά μποκού. Σαματά, κακό, ζορουνλού παντρειά, τι να κάν’, την παίρν’.

Φεστιβάλ Τραγουδιού Eurovision Ετήσια σχιζοφρενική διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Gay Pride με αθρόα συμμετοχή ετεροφιλόφυλων με γκλίτερ, που είναι gay αλλά δεν το ξέρουν.

Χριστίνα Σούζη Νεαρή επιστήμων τα βάζει με τα κυκλώματα της Μετεωρολογίας και καταφέρνει να δίνει πιο σωστές προβλέψεις κι από τον Αρναούτογλου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice