converse-rated-one-star-event-10.jpg
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας: CypherPool, Άντυ Λεοντίου, «Νέγρος του Μοριά», NatashaKay και ChrisOnel
Lifestyle

Γίνεται να τα σπάει μια ταινία με ένα αστέρι;

H Converse Greece δημιούργησε την πρώτη ταινία σε κάθετη μορφή και την έδειξε κιόλας σε κόσμο

Όταν η Converse Greece σου στέλνει πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας #RatedOneStar, η οποία μάλιστα έχει βαθμολογηθεί με ένα αστέρι, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς αν μιλάνε σοβαρά ή πρόκειται για κόλπο marketing! Σε κάθε περίπτωση, την Πέμπτη 21 Ιουνίου έφτασα στο Art Factory φορώντας τα νέα αγαπημένα μου σταράκια -αφορμή ψάχνω να μη τα αποχωρίζομαι. Εκεί βρήκα έναν urban χώρο διακοσμημένο με τις νέες συλλογές του OneStarsneaker που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στη street κουλτούρα και μια κρυφή αυλή με δέντρα για ουρανό και λαχταριστά σνακ για καλωσόρισμα.

converse-rated-one-star-event-2.jpg

converse-rated-one-star-event-1.jpg

converse-rated-one-star-event-20.jpg

Άντυ Λεοντίου, σχεδιάστρια μόδας, πρωταγωνίστρια της ταινίας “RatedOneStar”

Όπως αποδείχθηκε υπήρχε όντως ταινία, στην οποία ακολουθούμε νέους και ταλαντούχους δημιουργούς από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους στην καθημερινότητά τους. Μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις τους βλέπουμε να μετατρέπονται σε RatedOneStar…“stars”, που απορρίπτουν κανόνες και ακολουθούν μόνο το δικό τους ένστικτο για δημιουργία. Τα OneStar sneakers άλλωστε, απευθύνονται σε όλους όσοι δεν ακολουθούν την πεπατημένη και δεν υπακούν σε στερεοτυπικούς κανόνες εκφράζοντας απόλυτα τη μοναδικότητα και τον χαρακτήρα όσων τα επιλέγουν.

converse-rated-one-star-event-63.jpg

converse-rated-one-star-event-73.jpg

converse-rated-one-star-event-41.jpg

Cypher Pool, designer & skater, πρωταγωνιστής της ταινίας “Rated One Star” μαζί με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο, creative director Admine

Στην ταινία, οι NatashaKay, Νέγρος του Μοριά, Άντυ Λεοντίου, ChrisOnel και KelloggsPool εκφράζουν το OneStarmanifesto της Converse και καλούν όλους τους σύγχρονους δημιουργούς να το ακολουθήσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία. Την ταινία παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι της Converse, fashion crowd, urban influencers, και style icons από το χώρο των media, της μόδας, της μουσικής και των τεχνών. Στη συνέχεια όλοι αυτοί τα έσπασαν στο πάρτι που ακολούθησε υπό τους ήχους του DJMitchDarkStar.

converse-rated-one-star-event-67.jpg

Ζήνα Δεσύπρη – Τζιούφα, Κόνι Μεταξά – ηθοποιός, Gaia Mercuri Stegerhoek

converse-rated-one-star-event-74.jpg

Επίσης φάγαμε (του σκασμού), κάναμε χένα σε φλούο χρώματα, φωτογραφηθήκαμε κρατώντας τα αστέρια της converse και γελάσαμε με την ψυχή μας.

Converse RatedOneStar Movie Event

converse-rated-one-star-event-57.jpg

Converse tattoos

converse-rated-one-star-event-54.jpg

Οι συντάκτριες της Athens Voice μέσα σ' όλα

converse-rated-one-star-event-58.jpg

Αννούσα Μελά -  συντάκτρια μόδας και fashion blogger, Έφη Ανέστη – head of beauty content 

Αν θες να δεις κι εσύ την Rated One Star ταινία της Converse μπες εδώ.

Τα OneStarsneakers είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Collective, www.collectiveonline.com, Κix καθώς και σε επιλεγμένα sneakerstores.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice