Γνωρίσαμε την Paul Frank Eyewear σε ένα ξεχωριστό event

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως κέρδισε τις εντυπώσεις

Το καλοκαίρι θέλει ήλιο και εμείς stylish γυαλιά ηλίου που να προστατεύουν τα μάτια μας και να απογειώνουν το στιλ μας. Γι' αυτό ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε για το ξεχωριστό event της εταιρείας Prime Optics σε συνεργασία με τα Οπτικά Optofashion στο Γκάζι.

Πήραμε το απαράμιλλο στιλ και την καλοκαιρινή μας διάθεση και επισκεφθήκαμε τον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο του Optofashion με τη λιτή industrial διακόσμηση, αλλά και την απαραίτητη δροσιά του χορηγού του event, Marea Beer. Εκεί συναντήσαμε τη νέα συλλογή Paul Frank και όλα τα νέα σχέδια που θα φορεθούν φέτος.

Σχέδια που θα συζητηθούν εμπνευσμένα από την τελευταία λέξη της μόδας, cat eyes, πολυγωνικοί φακοί, καφέ ταρταρούγα acetate και πολλά ακόμα υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Moto της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη διασκέδαση. Ο Paul Frank άλλωστε σχεδιάζει τις συλλογές του πάντα με άξονα το χαμόγελο και τη διασκέδαση του καταναλωτή. Η βραδιά πέτυχε το σκοπό της!

Δοκιμάσαμε πολλά (μάλλον όλα) γυαλιά, επιλέξαμε τα αγαπημένα μας σχέδια, μάθαμε τα πάντα για τη νέα συλλογή και τις νέες τάσεις στο χώρο των οπτικών και ποζάραμε όλο χάρη και χαμόγελο στην κάμερα.

Prime Optics: www.primeoptics.gr // Optofashion: www.facebook.com/optofashion // Marea Beer: www.facebook.com/MareaBeer