Η Tess Holiday στο εξώφυλλο του Cosmopolitan στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

«Eίμαι κυριολεκτικά ένα Cosmogirl! Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό!»

Μπορεί το Cosmopolitan και τα άλλα lifestyle περιοδικά να μας έχουν συνηθίσει σε εξώφυλλα με γυναίκες άπιαστων αναλογιών, αλλά το τελευταίο διάστημα το σκηνικό αλλάζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η επιλογή της Tess Holiday για το εξώφυλλο του Cosmopolitan Οκτωβρίου.

tess.jpg

Το plus-size μοντέλο που συχνά δέχεται απαίσια σχόλια online και η οποία ξεκίνησε την καμπάνια #effyourbeautystandards, μοιράστηκε το εξώφυλλο με τους 1.6 εκατ. ακόλουθούς της στο Instagram.

cosmo.jpg

Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Φφφ, είμαι κυριολεκτικά ένα Cosmogirl! Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό! Σε ευχαριστώ @cosmopolitanuk & @farrahstorr για αυτή την υπέροχη ευκαιρία. Αν είχα δει ένα σώμα σαν το δικό μου σε αυτό το περιοδικό όταν ήμουν μικρή θα είχε αλλάξει η ζωή μου, κι αυτό ελπίζω να συμβεί και με όλους εσάς».

Phew, I’m literally a COSMO GIRL!! Can’t believe I’m saying that! ??Thank you @cosmopolitanuk & @farrahstorr for this incredible opportunity ?? If I saw a body like mine on this magazine when I was a young girl, it would have changed my life & hope this

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να επικροτήσουν τη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι ήταν επιτέλους καιρός τα γυναικεία περιοδικά να αρχίσουν να προβάλλουν κι άλλα πρότυπα ομορφιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter δε το άφησε ασχολίαστο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice