misitled-1.jpg
© Miller Mobley / ELLE USA / instagram.com/elleusa/
Lifestyle

Η Μισέλ Ομπάμα ποζάρει σαν top model στο Elle και λέει τα πάντα στην Όπρα για τη ζωή της στον Λευκό Οίκο (εικόνες)

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φορώντας Dior, ποζάρει στον φακό του Miller Mobley για το εξώφυλλο του αμερικανικού Elle και λέει τα πάντα στην Όπρα Γούνφρεϊ για τα 8 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας της «Becoming», που στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις AΘens Bookstore Publications.

Ζώνητας στον Λευκό Οίκο επί 8 χρόνια, η Μισέλ Ομπάμα είχε προσωπικό που της παρείχε ό,τι μπορούσε να χρειαστεί, εκτός από χρόνο. «Αυτό που συνειδητοποίησα στον Λευκό Οίκο είναι ότι δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για προβληματισμό» λέει στην Όπρα. «Κινούμασταν με απίστευτη ταχύτητα από τη στιγμή που περάσαμε το κατώφλι του μέχρι και τη στιγμή που φύγαμε. Σε καθημερινή βάση (ήταν τέτοιοι οι ρυθμοί μας) επειδή, και ο Μπαράκ και εγώ, θεωρούσαμε ότι είχαμε μια υποχρέωση να διευθετήσουμε πάρα πολλά πράγματα» προσθέτει.

Όσο για τον γάμο της με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, η Μισέλ τονίζει: «Ο γάμος είναι δύσκολος» και προσθέτει: «Πας σε σύμβολο γάμου επειδή θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έναντι του άλλου», αλλά «για μένα, η επίσκεψη σε σύμβουλο γάμου ήταν να ανακαλύψω την έννοια της ευτυχίας».

«Συνέχεια νιώθω ευάλωτη» εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και συμπληρώνει: «Και πρέπει να μάθω τον τρόπο να το εκφράζω στον σύζυγό μου». «Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι τους ταξιδιού μου στο να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα (becoming). Να καταλάβω πως το εγώ θα γίνει εμείς» λέει χαρακτηριστικά.

 «Τα παιδιά έρχονται σε αυτό τον κόσμο με ελπίδα και αισιοδοξία χωρίς να έχει σημασία από πού ή πόσο σκληρές είναι οι ιστορίες τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν επειδή τους το λέμε. Για αυτό έχουμε ευθύνη να είμαστε αισιόδοξοι και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο προς αυτή την κατεύθυνση» απαντά έπειτα από σχετική ερώτηση.

Τέλος, δηλώνει κατηγορηματικά πως «ποτέ δεν θα συγχωρήσω» τον Ντόναλντ Τραμπ που διέδωσε τη θεωρία συνομωσίας πως η προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα στερείτο νομιμότητας επειδή ο πρώτος στην ιστορία Αφροαμερικανός πρόεδρος δεν ήταν 100% Αμερικανός πολίτης. «Για τον Τραμπ ήταν ένα παιχνίδι, αλλά οι απειλές που εσύ ως πρόεδρος αντιμετωπίζεις είναι αληθινές. […] Έβαλε την οικογένειά μου σε κίνδυνο για κάτι που δεν ήταν αλήθεια».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice